Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bugun yeni yazilim yukledim internetten otomatik olarak ne degisiklik oldu pek anlamadim hi level 55 uhd 950
0 51 0 versiyon

az once fark ettim survivor izlerken yavas modda ekran resmen gözümü alsı görüntü bozuldu ben bunu fabrika yazilimina nasil dondururum ?

panel detaylarını bulamıyorum, aslındab uldum ama farklı isim var bu nedenle panelook sitesinde çıkmıyor.

full yükleme talimatı için: Tıklayınız
55UHL950 fabrika yazılımı F fikoloji'den aldım bende full fabrika yazılımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı nasıl buldunuz. Bende 55UHL950 var ama kontrol ettiğimde yazılımı bulamıyorum.
55UHL950 İÇİN güncelleme verdi vestel internet ayarlarında sorun yoksa güncelleme alır tv sistem yazılım versiyonu üstüne tıkla

Moderatör tarafında düzenlendi:
M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
242
36
55uhl950 için güncelleme bana da geldi. İnternet Üzerinden yükledim. Ne değişti anlamadım ama.

kurubuz Çevrimdışı

kurubuz 

Aktif Üye
14 May 2020
58
37
İstersen öncelikle kanallarını usbye yedekleyip ,tv ye reset at bakalım ,olmazsa eğer o zaman tvnin arkasındaki barkod fotosunu full yazılım isteme konusunda paylaşırsın :ok
4725 menuden fabrika ayarlarini tikladim degisen bisey yok son surum gecerli ben ilk yazilimi istiyom
yalniz sunu farkettim renkler cok canli kimi kanallarda ayna gibi super ama hizli hareketlerde gozumu aliyo

IMG_20200615_163225c17a334718482c67.jpg

IMG_20200615_181604.jpg

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tabula rasa

Yeni Üye
6 May 2020
48
36
Regal 58R7540UA için 4 gün önce OTA yoluyla yüklediğim 0.51.5.5 güncellemesi ile oluşan farklılıktan bahsetmek isterim:

Tv'de en çok rahatsız olduğum konu belli bir süre (2-3 saat) smart vs. özellikleri kullandıktan sonra yazılımın şişmesi ve tv'nin enerjiyi kesmeden kendine gelememesiydi. Düşünün blu tv + youtube + netflix karma kullanımı yapsanız 2 saat içinde tv yayını bile kilitleniyordu, bu güncelleme ile çok şükür ki bu sorunun gittiğini görüyorum.

Saatlerce smart uygulamalar arasında geziniyorum ama herhangi bir donma veya resetleme yaşamıyorum, eski yazılımda netflix ve youtube dışında kalan tüm uygulamalar 1-2 defa girip çıktıktan sonra saçmalamaya başlıyordu (tivibu ve dsmart go ile blu tv) yeni yazılımda bu sorun da hallolmuş.

Görüntü de bariz bir farklılık göremedim, güncelleme öncesi de mb230 ile ilgili genel konsensüsün aksine görüntüden oldukça memnundum zaten.

B Çevrimdışı

Bekir atak 

Yeni Üye
20 Nis 2020
18
39
Regal 58R7540UA için 4 gün önce OTA yoluyla yüklediğim 0.51.5.5 güncellemesi ile oluşan farklılıktan bahsetmek isterim:

Tv'de en çok rahatsız olduğum konu belli bir süre (2-3 saat) smart vs. özellikleri kullandıktan sonra yazılımın şişmesi ve tv'nin enerjiyi kesmeden kendine gelememesiydi. Düşünün blu tv + youtube + netflix karma kullanımı yapsanız 2 saat içinde tv yayını bile kilitleniyordu, bu güncelleme ile çok şükür ki bu sorunun gittiğini görüyorum.

Saatlerce smart uygulamalar arasında geziniyorum ama herhangi bir donma veya resetleme yaşamıyorum, eski yazılımda netflix ve youtube dışında kalan tüm uygulamalar 1-2 defa girip çıktıktan sonra saçmalamaya başlıyordu (tivibu ve dsmart go ile blu tv) yeni yazılımda bu sorun da hallolmuş.

Görüntü de bariz bir farklılık göremedim, güncelleme öncesi de mb230 ile ilgili genel konsensüsün aksine görüntüden oldukça memnundum zaten.
Bende de aynı TV var dediğin gibi Netflixde donmalar yaşadım fişi çekmeden de düzelmiyor bazende Dolby seceneklide Dolby aktif olmuyor film çok değişik renk alıyor kapatıp açınça Netflixde Dolby devreye giriyor ben henüz güncelleme yapmadım önce tividen nasıl yapıldığını bulabilirsem flash belleğe yazılımların yedeğini almak istiyorum

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
4725 menuden fabrika ayarlarini tikladim degisen bisey yok son surum gecerli ben ilk yazilimi istiyom
yalniz sunu farkettim renkler cok canli kimi kanallarda ayna gibi super ama hizli hareketlerde gozumu aliyo

IMG_20200615_163225c17a334718482c67.jpg

IMG_20200615_181604.jpg
al fabrika yazılımı zip. ten çıkar klasörsüz usb belleğe at tv 'nin fişini cek kumanda ok tuşu basılı tut fişi tak ışık hızlı yanıp sönmeye başlayınca bırak
yükleme talimatı

I Çevrimdışı

ibergun 

Yeni Üye
23 Mar 2020
45
24
guncelledim ben tsvsiyem tv uzerunden guncelleyin.burada verilenler sanirim ortak yazilimlar.cunku bazi ozellikler gidiyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
guncelledim ben tsvsiyem tv uzerunden guncelleyin.burada verilenler sanirim ortak yazilimlar.cunku bazi ozellikler gidiyor.
Bizler yazılım yapmıyoruz burada verilen yazılımlarda orjinaldir.
Size anakarta ait yazılımların olduğu link verildiyse en önemli husus uygun olan yazılımı yüklemenizdir. İlk gördüğünüzü değil barkod ve servis menü resmi istememizin sebebi de yanlışlıkları önlemektir.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
0.38'den 051 versiyona çıkmış
yanilmiyorsam mevcut versiyondan sonra 2 kesin , bir ihtimal 3 güncelleme geldi ve görüntüde arkadasin sahip oldugu versiyondaki görüntüye göre farkedilecek sekilde iyilesme oldu.Ama vestel her nedense üretim yaptigi medion firmasinin yazilim destek sayfasinin %1 i kadar bile satis sonrasi servis hizmeti vermiyor müsterilerine..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yanilmiyorsam mevcut versiyondan sonra 2 kesin , bir ihtimal 3 güncelleme geldi ve görüntüde arkadasin sahip oldugu versiyondaki görüntüye göre farkedilecek sekilde iyilesme oldu.Ama vestel her nedense üretim yaptigi medion firmasinin yazilim destek sayfasinin %1 i kadar bile satis sonrasi servis hizmeti vermiyor müsterilerine..
Ben elimdeki ürünü yıllar önce sharptan öğrenmiştim ,neler değişti diye. (veya sharptı sanırım ,emin değilim) ,meğer alman kanallarını otomatik arama güncellemesi yapılmış,bunu bizim tv yazılımlarına da vermişlerdi,yani her güncelleme t de bir şey katmıyor denilemez ama hangi ülkeye veriliyor bilinmiyor ,tabii o zamanki yazılımlarda böyle oluyordu ,şimdiki modellerde farklı olabilir (gerçi sanmıyorum ,yazılımlar ortak çünkü)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
gerçi sanmıyorum ,yazılımlar ortak çünkü
Farkli olma ihtimali var, mesala medion firmasinin ürünlerinde kullandigi yazilim ayni fakat menüsü farkli bence daha hos duruyor.Normalde vestelin ürettigi tv leri normalde arkadaki etiketten hemen taniyorum ayni tip etiket kullaniyor genelde, medion tv de bu da anlasilmiyor.Medion kendi iptv si var.Philips icin ürettigi hoteltv serisinin menüleri de ayni medion gibi.Ama genel anlamda yazilimlar ayni .

Geri
Üst Alt