Sonuç?
Diğerlerini aldı mı ?Picasso en son güncel sürümünde sorun var TV ye yüklerken 99 da takılıyor USB den dir dedim belki aynı USB ile full yazilim yükledim sorun yok başka USB denedim aynı 99 da kalıyor tepki vermiyor
Bende de TV ye yüklerken 99 da takılıyor. 50u9500 mb230. Vestel.Picasso en son güncel sürümünde sorun var TV ye yüklerken 99 da takılıyor USB den dir dedim belki aynı USB ile full yazilim yükledim sorun yok başka USB denedim aynı 99 da kalıyor tepki vermiyor
bugun olesıne tv den guncelleme varmı dıye tarattım guncelleme verdı ben ordan son surumu kurdum sende bı tarat ıstersen guncelleme varmı dıye ılk defa tv den guncelleme verdı normalde hep burdakılerını yukluyordumBende de TV ye yüklerken 99 da takılıyor. 50u9500 mb230. Vestel.
İstersen öncelikle kanallarını usbye yedekleyip ,tv ye reset at bakalım ,olmazsa eğer o zaman tvnin arkasındaki barkod fotosunu full yazılım isteme konusunda paylaşırsınbugun yeni yazilim yukledim internetten otomatik olarak ne degisiklik oldu pek anlamadim hi level 55 uhd 950
0 51 0 versiyon
az once fark ettim survivor izlerken yavas modda ekran resmen gözümü alsı görüntü bozuldu ben bunu fabrika yazilimina nasil dondururum ?
Yazılımı nasıl buldunuz. Bende 55UHL950 var ama kontrol ettiğimde yazılımı bulamıyorum.bugun yeni yazilim yukledim internetten otomatik olarak ne degisiklik oldu pek anlamadim hi level 55 uhd 950
0 51 0 versiyon
az once fark ettim survivor izlerken yavas modda ekran resmen gözümü alsı görüntü bozuldu ben bunu fabrika yazilimina nasil dondururum ?