sabah actim bu sefer de menuye girmiyor menu hic cikmiyor kumanda dan sadece kanal degisiyor acma kapama yapiyor.2547 olmuyor
Eski versiyonlar içinde farklı yazılım kar mevcut istersen deneyebilirsiniz4725 yazcaktım yanlış yazmışım sanırım 4728 de yanlış.bir süre sonra youtube tuşuna bastım kendiliğinden geldi
Bayram dolayısı ile PC yi kaldırdım en erken full u bayramdan sonra paylaşabilirim ?full bulursam atıcam sitede buldum ama emin değilim..diğer yazılımlarla çökermi diye korkuyorum.sorunsü ki parlaklık çok yuksek 0 a getiriyorum iyi fakat ayrıntı kayboluyor hdmıdan uydu izliyorum görüntü berbet ve kumlu gibi denemediğim menü ayarı kalmadı.
Panel: 49_VESQNUSU03T2W_UHD_E_XDF0_V_230_XX -SVN:301641-294689Bayram dolayısı ile PC yi kaldırdım en erken full u bayramdan sonra paylaşabilirim ?
Diğer arkadaşlardan bakınız
Panel, boyut, ve ana kartınız aynı ise yüklenebilir. Ama farklılık varsa ters açılma görüntü yok veya farklı sorun ile karşınıza çıkabilirPanel: 49_VESQNUSU03T2W_UHD_E_XDF0_V_230_XX -SVN:301641-294689
bunu buldum
49ud9160Panel, boyut, ve ana kartınız aynı ise yüklenebilir. Ama farklılık varsa ters açılma görüntü yok veya farklı sorun ile karşınıza çıkabilir
yazmiyor hocam model numarasi