son yazılımları geri çektim düzenlendikten sonra tekrar upload edeceğimSon yazılımı yükleyenler ne gibi değişiklikler gördü acaba? Bildirebilir misiniz kullananlar
son yazılımları geri çektim düzenlendikten sonra tekrar upload edeceğimSon yazılımı yükleyenler ne gibi değişiklikler gördü acaba? Bildirebilir misiniz kullananlar
Arkadaşlar yarın dosyaları kontrol edeceğim şu an için linkleri kapattım eski sürüm içindekileri kullanabilirsiniz
bazen bizi şaşırtıp direk tv ye bazen de direk servislere paylaşıyorŞİmdi benim kafama takılan Vestel yeni yazılımı OTA olarak vermeyecek mi? Fabrika yazılımı.
Yani güncellemeleri Tv'ye kontrol et deyince alamıyor muyuz. Vestel yeni yazılım yüklemeyi sadece servislere mi bırakıyor?
İlk defa vestel kullandığım için konuya fransızım da o bakımdan soruyorum.
Eğer tv de paylaşılmasa bende yeni güncelleme var. Yükleyin diye uyarı çıkmazdı. Arada geliyor demekki güncelleme. mb230 yeni o yüzden güncelleme gelir yine bence.Şİmdi benim kafama takılan Vestel yeni yazılımı OTA olarak vermeyecek mi? Fabrika yazılımı.
Yani güncellemeleri Tv'ye kontrol et deyince alamıyor muyuz. Vestel yeni yazılım yüklemeyi sadece servislere mi bırakıyor?
İlk defa vestel kullandığım için konuya fransızım da o bakımdan soruyorum.
picasso için 0.51 sürümü vardı daha once yuklemiştim full yazılımdan sonra tekrar yuklim dedim şimdi görünmuyor nereye uçmuş göremıyorumEğer tv de paylaşılmasa bende yeni güncelleme var. Yükleyin diye uyarı çıkmazdı. Arada geliyor demekki güncelleme. mb230 yeni o yüzden güncelleme gelir yine bence.
güncel linkleri kapatmıştım sorunlardan dolayı, bu gün tekrar açmıştımpicasso için 0.51 sürümü vardı daha once yuklemiştim full yazılımdan sonra tekrar yuklim dedim şimdi görünmuyor nereye uçmuş göremıyorum
ok hocam anladım tşkler şimdi cıktı gördümgüncel linkleri kapatmıştım sorunlardan dolayı, bu gün tekrar açmıştım
Türkçe ?Hello everybody. I have a question regarding TV Hitachi 50HK5600 (mb230). How to disable TrueMotion (real 120 or something like this). I update TV to v 0.51.5.3 and can not find how to disable it. Factory firmware did not have this trigger too.
Türkçe ?
Ondan da iste ?Tv güncellemiş TruMotion devre dışı bırakmak istiyor
Fabrika yazılımında da yok diyor
Full yazılım atabilirsen buraya bizde kontrol edelim