hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
siz bekleyin yazilim yeni ama dosya isimleri yanlis.. F fikoloji dosya isimiyle icerik isimi ayni upgrade olarak degistirilmesi lazim...yeni yazılım mı çıktı?
siz bekleyin yazilim yeni ama dosya isimleri yanlis.. F fikoloji dosya isimiyle icerik isimi ayni upgrade olarak degistirilmesi lazim...yeni yazılım mı çıktı?
Abi yanlış olanı anladım?siz bekleyin yazilim yeni ama dosya isimleri yanlis.. F fikoloji dosya isimiyle icerik isimi ayni upgrade olarak degistirilmesi lazim...
Güncel klasör içindedir.Vestel niye direk tv üzerinden güncelleme vermez acaba. Bu arada en güncel sürüm hangisidir.
dosya isimi ile icerik ayni,normalde 1 nolu resimdeki gibi olmasi lazim,güncelleme basarisiz oluyor,isimi ben kendim düzeltincede beklemeye geciyor güncelleme baslamiyor.Nasıl bir hata abi
Rar içindeki isim mi farklı abidosya isimi ile icerik ayni,normalde 1 nolu resimdeki gibi olmasi lazim,güncelleme basarisiz oluyor,isimi ben kendim düzeltincede beklemeye geciyor güncelleme baslamiyor.
1 nolu resimdeki önceki güncellemeye ait yazilim; zip dosya icinde ki isimi upgrade ile basliyor,2 nolu olan senin paylasdigin son yazilim; upgrade ile baslamadigi icin zaten islem baslamiyor,ben isimi düzeltip upgrade yaptigim zamanda güncelleme basliyor yazisinda takili kaliyor.Rar içindeki isim mi farklı abi
Herhangi bir değişiklik var mıtoshiba dosya ismini upgrade_mb230.bin yapınca yükleme yaptı tv
Service menu kylo oldu
Denesende zaten islem baslamiyor ama ben isimi upgrade yapip yüklemeyi yaptim farkli bisi yok görüntü bir önceki yazilima göre daha kötü hattaPicasso da versiyon bilgisi son rakam farklı hatalı olabilir mi
Versiyon numarası eski sürümle aynı
Toshiba da upgrade yazmıyor atmayı deneyelim mi
Denesende zaten islem baslamiyor ama ben isimi upgrade yapip yüklemeyi yaptim farkli bisi yok görüntü bir önceki yazilima göre daha kötü hatta
Herhangi bir değişiklik var mı