51.5 yükledim benim Vestel 55U9500'e menu kylo oldu. Şimdi 51.5.3 qui olanı yüklemeyi denedim her zamanki gibi. Yazılımı yükseltmek istiyor musunuz? Evet diyorum. Yazılım yükleme başırısız diyor direk...
İndirdiğiniz dosyanın adını upgrade_mb230.bin olarak değiştirin tekrar deneyin
hangisini denediniz ,vestel ve telefunken olmamisti bende dali yüklendi normale göre uzun sürdü tekrar acilmasi ,su anda begenmedigim icin tekrar full yazilimi yüklüyorum bu seferde kanal taramasi cok uzun sürdü..Yaptım bu sefer de 99da kaldı böyle
bilgisayar yok mu? indirip, zipini açıp, usbye atıp, yani klasik yoldan kursanız.Yaptım bu sefer de 99da kaldı böyle 10dk bekledim bi değişiklik yok.
bilgisayar yok mu? indirip, zipini açıp, usbye atıp, yani klasik yoldan kursanız.
hangisini denediniz ,vestel ve telefunken olmamisti bende dali yüklendi normale göre uzun sürdü tekrar acilmasi ,su anda begenmedigim icin tekrar full yazilimi yüklüyorum bu seferde kanal taramasi cok uzun sürdü..
Yaptım bu sefer de 99da kaldı böyle 10dk bekledim bi değişiklik yok.
hangisini denediniz ,vestel ve telefunken olmamisti bende dali yüklendi normale göre uzun sürdü tekrar acilmasi ,su anda begenmedigim icin tekrar full yazilimi yüklüyorum bu seferde kanal taramasi cok uzun sürdü..
Bende o kadar uzun sürmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yükleme sonrası ilk açılış uzun sürdü daha sonra düzeldi
Sanki görüntü kusurlarını saklamak için görüntü hızına bişey yapılmış gibi
Biraz denemek lazım toshiba menüyü
Sıkıntı orada zaten, takılı kaldı Kapatıp açtım TVyi.
Uyarı yapayım
Tollbox içinde bulunan diğer "Bilinmeyen" leri modlama kısımında yazarsanız benim görmem daha kolay olur ,cuma yazılmış ama burayla pek alakam olmadığından görmedim ,ayrıca bulunan "Bilinmeyen" başlığı da önemli,alt başlık bulunuyor ama başlık da önemli,gerçi alt olunca değişebilir başlık ta belki.