Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ceddin deden, neslin baban
Hep kahraman Türk milleti
Orduların, pekçok zaman
Vermiştiler dünyaya şan.

Türk milleti, Türk milleti
Aşk ile sev milliyeti
Kahret vatan düşmanını
Çeksin o mel’un zilleti

:sirit

yazılımı hakettim

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
sana arşiv hazırlıyorum. inşallah telefonunda kızılötesi vardır kuma uyuşmaz ise benden çıkar :)

Telefonda ir var hepsini denerim ben bozmaktan yana çekincem yok :)

hosbulduk hosbulduk un daha önce attığı jvc dosyaları ile benim yüklediğim yazılımların pq dosyalarında farklı satırlar var onlarla uğraşıyorum bi yandan umarım bişey çıkarabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefonunda ir var ama panel yazilimi dolby desteklemiyor,anakart yazilimi ile panel yazilimi farkli oldugunu söylesek mi acaba artik :)

abi farklılar zaten pq ile uğraşıyorum vision destekli yazılım attığımda panel görüntüsü bozluyor pq atınca görüntü düzeliyor ama yinede vision çalışmıyor

fikoloji ye sordum acaba 17mb230 kartlarda vision için ekstra bir çip daha olabilir mi veya üretilen anakartlar farklı bilemedim ki tivibu falan uğraştıkça birşeyler yapıyoruz da bu vision da kitlendik kaldık

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
anakarta forumda bulduğum bütün yazılımları attım ıps panel olmayan yazılımlar da dahil

iki ihtimal var ya panel vision desteği ve yazılımı yada anakartlarda bilmediğimiz farklılıklar var
Peki bunu örnek veriyorum mb130s de olan ve olmayan yazılım bulup karşılaştırma yapılmıyor mu ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Peki bunu örnek veriyorum mb130s de olan ve olmayan yazılım bulup karşılaştırma yapılmıyor mu ?

yapılabilir ama iki tv ninde içine bakmak lazım hala yazılım dosyalarını açacak bir şey bulamadım

ama panel için pq haricinde atılan bir panel yazılımı var ise mb130 veya başka bir model için deneyebiliriz benim tv de telnet açamıyorum açabilsem tftp ile dosya değiştirirek deneyebilirim

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Cahilligime verin bu Dolby nedir ne işe yarıyor bende Dolby mağduru oldum şoleki ramchomania ramchomania seninle beraber bende 50u9500 full yazılımı yükledim sonra en son güncellemeyi yaptim görüntü güzelleştirmek için pg isimli dosyayı da yükledim ve gayette memnundum zira bisim modlamayla açtığımız memc kapanış logosu falan bu full yazılımla modsuz gelmişti görüntüsü ve performansı gayet güzeldi özellikle maç yayınlarında test ettim bizim hı level den çok iyi bir performansı vardı bana göre gayet memnundum taki Netflix te film acaba kadar:sirit[SUP] [/SUP]oda ne renkler biribirine karişiyor önceden hdr yazan yerde şimdi Dolby yazıyordu tüm hevesim kaçtı ? biraz kurcaladım ama kapatamadim bende mecbur tekrar hı level yazılımına döndüm Netflix kullanan biri olmasam o yazılımla devam ederdim

Y Çevrimdışı

yalcinkaya040 

Aktif Üye
10 Ara 2019
74
44
merhaba jvc güncel son yazılımı yükledim menü hızı ve görüntü ayarlarında düzelme gözlemledim daha bi canlı oldu görüntü :) emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Cahilligime verin bu Dolby nedir ne işe yarıyor bende Dolby mağduru oldum şoleki ramchomania ramchomania seninle beraber bende 50u9500 full yazılımı yükledim sonra en son güncellemeyi yaptim görüntü güzelleştirmek için pg isimli dosyayı da yükledim ve gayette memnundum zira bisim modlamayla açtığımız memc kapanış logosu falan bu full yazılımla modsuz gelmişti görüntüsü ve performansı gayet güzeldi özellikle maç yayınlarında test ettim bizim hı level den çok iyi bir performansı vardı bana göre gayet memnundum taki Netflix te film acaba kadar:sirit[SUP] [/SUP]oda ne renkler biribirine karişiyor önceden hdr yazan yerde şimdi Dolby yazıyordu tüm hevesim kaçtı ? biraz kurcaladım ama kapatamadim bende mecbur tekrar hı level yazılımına döndüm Netflix kullanan biri olmasam o yazılımla devam ederdim

Geri
Üst Alt