ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Birde bekleme ekranı resmi ve aralığı diye birşey eklendi ama ne işe yarar bilmiyorum google da arama yaptığım da vestel de de bişey bulamadım galiba kendi yaptıkları şeyden haberleri yok
ingilizceden tr ye cevirince sacma oluyor standby resimi ve bekleme araligi obekleme ekranı resmi ve aralığı diye birşey eklendi
Birde bekleme ekranı resmi ve aralığı diye birşey eklendi ama ne işe yarar bilmiyorum google da arama yaptığım da vestel de de bişey bulamadım galiba kendi yaptıkları şeyden haberleri yok
Hızlı standby olabilirmi acaba,aralığı demek ile "slayt geçişi" olabilirmi kiingilizceden tr ye cevirince sacma oluyor standby resimi ve bekleme araligi o
Hızlı standby olabilirmi acaba,aralığı demek ile "slayt geçişi" olabilirmi ki
Bendeki tvler oldukça eski yok böyle bir ayar maalesef ,ama aklıma ilk gelen yukarıda yazdığım olmuştuBen LG Samsung da ki gibi Wallpaper tv olabilir mi sandım ama resim seçmeye bi yer yok yada gereken başka satırlar var Vestel üretimi başka bir tv de varmıdır bu özellik Wallpaper tv
Bendeki tvler oldukça eski yok böyle bir ayar maalesef ,ama aklıma ilk gelen yukarıda yazdığım olmuştu
Belki isim olarak arıyordur,veya boyut olarak, acaba tek usb girişi mi var sizin cihazdausb cihazınızda bekletme için resim yoktur tv kapanırken bu şekilde uyarı veriyor onla uğraşıyorum flash bellegin içinde arıyor içinde resim de var bi yerde bı tik eksik sanırım
Belki isim olarak arıyordur,veya boyut olarak, acaba tek usb girişi mi var sizin cihazda
Log nasıl aldın,servis menüden açıkmı usb log alma(usb logging)Evet tek farklı klasör isimleri ile resim doldurdum Flash belleği image picture Vs LOG aldım orda da bişey yazmıyor belki klasör veya yol ismi yazar diye baktım
Log nasıl aldın,servis menüden açıkmı usb log alma(usb logging)
bu log dosyasını sıkıştırıp yolla bakayım ,inceliyeyim bizdeki farklı tutuyorBendeki tv de usb operation her basmamda usb takılı ise syslog atıyor zip dosya olarak aldığımdan beri böyle
Baya bi log tutuyor tv Web app test sayfasında ki sertifika hatasını bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bununla ilgili de NO standby picture hatası vermiş ama yol yazmıyor
bu log dosyasını sıkıştırıp yolla bakayım ,inceliyeyim bizdeki farklı tutuyor
Evet,yol yok ,olsa süper olurdu ,hata ortaya çıkardı ,demek ya farklı bir uygulama veya hatalı derlemeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu adrese yükledim