ramchomania
Süper Üye
Bende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
? Bende vidahaki modifikasyon da buna dikkat edeyimEbay'de var aslında. Yakında TR'de kırılan ve kırılacak panellerin ardından piyasaya düşer diye umuyoruz.![]()
YesBende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
Kablo yayin futbol maci goruntu mb230 a gore cok iyi .takilma donma iz birakma karartı yok![]()
Büyük ihtimalle olur ama wifi modul girisi uymuyor ayrica ne oldugunu anlamadigim bir kabloyu baglayacak giris mb130 da yok,fakat tv calisiyorBende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
Hangi kabloyu baglayamadin abi ?Büyük ihtimalle olur ama wifi modul girisi uymuyor ayrica ne oldugunu anlamadigim bir kabloyu baglayacak giris mb130 da yok,fakat tv calisiyor
.
![]()
![]()
mb230 mb130s
soldaki mb230 sagda kirmizili kablo olan wifi diger kablo nedir tam anlamadim.mb130 da takacak bos yer yok zatenHangi kabloyu baglayamadin abi ?
@ramchomania wifi işi basit bir kablo bir BT birde wifi kartı takma onu kafaya ?

Tabiki buluruz p.tesi hatirlatirmisin abi ?@fikoloji hocam, bu 17MB130T'nin service manual'i var mıdır acaba? Soğutucular küçük duruyor, işlemci modeli mi farkı nedir...
Tam anlayamadım resimden ama mb230 larda allta açma kapama butonu vardı o olabilir mi ?soldaki mb230 sagda kirmizili kablo olan wifi diger kablo nedir tam anlamadim.mb130 da takacak bos yer yok zaten
arka kasa tam acilmadan kartlara ulasilabiliyor o yüzden takip edemiyorum nereye gittigini, kumanda sensorü ve acma kapama dügmesi olabilir ben sensörü ayrica takmistim.Tam anlayamadım resimden ama mb230 larda allta açma kapama butonu vardı o olabilir mi ?
Aslinda benim sizin yaniniza tasinmam gerek, üst dairem bos basimin üstünde yeriniz varSevgili @hosbulduk ,neler yapmışsın böyle ,valla helal olsun sana
Tek kelimeyle "müthiş" bir iş çıkartmışsın,yanında kiralık boş ev var mı acaba![]()