ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Bende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
? Bende vidahaki modifikasyon da buna dikkat edeyimEbay'de var aslında. Yakında TR'de kırılan ve kırılacak panellerin ardından piyasaya düşer diye umuyoruz.
YesBende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
Kablo yayin futbol maci goruntu mb230 a gore cok iyi .takilma donma iz birakma karartı yok
Büyük ihtimalle olur ama wifi modul girisi uymuyor ayrica ne oldugunu anlamadigim bir kabloyu baglayacak giris mb130 da yok,fakat tv calisiyorBende kı tv ye mb 130 olur mu acaba ?
Hangi kabloyu baglayamadin abi ?Büyük ihtimalle olur ama wifi modul girisi uymuyor ayrica ne oldugunu anlamadigim bir kabloyu baglayacak giris mb130 da yok,fakat tv calisiyor
.
mb230 mb130s
soldaki mb230 sagda kirmizili kablo olan wifi diger kablo nedir tam anlamadim.mb130 da takacak bos yer yok zatenHangi kabloyu baglayamadin abi ?
ramchomania wifi işi basit bir kablo bir BT birde wifi kartı takma onu kafaya ?
Tabiki buluruz p.tesi hatirlatirmisin abi ?F fikoloji hocam, bu 17MB130T'nin service manual'i var mıdır acaba? Soğutucular küçük duruyor, işlemci modeli mi farkı nedir...
Tam anlayamadım resimden ama mb230 larda allta açma kapama butonu vardı o olabilir mi ?soldaki mb230 sagda kirmizili kablo olan wifi diger kablo nedir tam anlamadim.mb130 da takacak bos yer yok zaten
arka kasa tam acilmadan kartlara ulasilabiliyor o yüzden takip edemiyorum nereye gittigini, kumanda sensorü ve acma kapama dügmesi olabilir ben sensörü ayrica takmistim.Tam anlayamadım resimden ama mb230 larda allta açma kapama butonu vardı o olabilir mi ?