ben dlna icin web video caster kullaniyorum ,uygulamada video aktarimi baslayinca tv seciliyor,secmeden önce tv yi kontrol ettim kaynaklarda görünmüyor telefon.tv yi secince otomatik olarak aktarim basliyor.Bubblepnp uygulamasini acinca kaynaklarda acildi ,digerinde acilmamisti dlna server diyebiliriz o zaman..Hocam ben onu dlna server olarak biliyorum. Cihaz ayni ag uzerinde bir dlna yada upnp server gorurse aciliyor o menu. Yani ben oyle biliyorum. Bu aralar dlna ile cok ugrastigim icin farkettim. Telefondan bubbleupnp uygulamasini acinca server i baslatiyor. Server baslayinca da kaynaklarda buna benzer bi bolum aciliyor...
Aynen oyle hocam...ben dlna icin web video caster kullaniyorum ,uygulamada video aktarimi baslayinca tv seciliyor,secmeden önce tv yi kontrol ettim kaynaklarda görünmüyor telefon.tv yi secince otomatik olarak aktarim basliyor.Bubblepnp uygulamasini acinca kaynaklarda acildi ,digerinde acilmamisti dlna server diyebiliriz o zaman..
Ilk mesaja "17- AVS Audio video sharing, Ses ve görüntü Paylasimi" eklendi
Nasil aktif oldugu ve ne sekilde calistigi hakkinda net bir bilgiye sahip degilim.Tv kaynak aktifken menüde bu secenegi gösteriyor ,ayni usb takiliyken kaynaklarda ciktigi gibi.Tesadüfen phlips tv acikken yakaladim ama ayni anda jvc de acikti onu listelemedi.
AVS hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
selam,sayi olanlari 1, false olan son secenegi true yaptim,ilk mesaja eklemistim aciklamasini..Bunun widi den farki sadece wifi ye ihtiyac olmamasi mi biliyor musun?Selamlar, hocam toolbox'ta sadece false yazan kısmı mı true yaptınız? İki tane de sayı girebileceğimiz seçenek var.
selam,sayi olanlari 1, false olan son secenegi true yaptim,ilk mesaja eklemistim aciklamasini..Bunun widi den farki sadece wifi ye ihtiyac olmamasi mi biliyor musun?
Gamut Mapping Modlama
Dolby Atmos Modlama
Dolby DTS Virtual X Modlama
Dolby Vision Modlama
Bekleme Ekranı Resmi Modlama
Bu modlama bende ki mb230 da çalışmadı yeni üretim ve yeni yazılım bulunan tv lerde denenebilir
dlna icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz?pc de nero media home telefonda bubbleupnp uygulamalarini kullaniyorum.vestel nero media home kullanmayi önermis .Ikisinde de sorunsuz kaynaklarda görüntüleniyor.MB130S kartta AVS Audio video sharing, Ses ve görüntü Paylaşımı özelliğini belirtilen şekilde aktif ettim ama kaynaklar menüsünde nedense belirmedi
HLG görüntü formati
16-HLG görüntü formati
Hybrid Log Gamma (HLG), HDR10 ve Dolby Vision ile birlikte üçüncü ve belki de en önemli HDR formatıdır. diye bir özellik belirtilmiş o özelik nasıl yapılır?
Anakartınız desteklemiyor ise yapılamıyor maalesef bende ki mb230 aktif oluyor ama görüntübozuk geliyor