Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Rica ederim kardeşimteşekürler....
Rica ederim kardeşimteşekürler....
Ekim Kasım döneminde neredeyse tüm sürümler için (Destek kesilmeyenler) ben beklenti içerisindeyim ama bakalım bekleyip göreceğiz azizimAdo Merhaba Ado hocam, 17mb211 model anakartlı tvler için yazılım güncellemesi gelmeye devam edecekmi yoksa 0.56.1.0 final yazılım mı ?
Ado Hocam merhaba yogunsunuz biliyorum ama acaba rica etsem Samsung NU7500 hakkında olumlu olumsuz görüşünüzü yazar mısınız amazon da 3200 TLye aldık ama hakkında hiç bilgimiz yok forumda başka arkadaşlarda görüşleriniz bekliyor saygılar
Yanlış kurulum uygulandığı için çekmiyormuş bizimkiler, teknik servisin bile bilmediği bir tv işteBenim sorunumda çözüldü. Tv'den anlayan birine baktırdık. Diseqc uyumsuzluğu diye birşey varmış. Pahalı bir diseqc modeli taktı ve tüm kanallar geldi.
Nasıl yani, çekirdek yükseltme yapıncamı olmuş ?Yanlış kurulum uygulandığı için çekmiyormuş bizimkiler, teknik servisin bile bilmediği bir tv işte
Uygun. Ancak daha yeni yazılım mevcut: https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb211-0-59-2-0-guncel-surum.2452/benim tv 55 inç favorit marka vestelin modeli sanırım.
yazılım yükseltme v.0.43.4.2
uygulama sürümü: v.0.26.2.3
mb211 768mb diyor servis menüde
bizim için uygunmu
arada bendede oluyor.ethernet kablosunu tv nin arkasından 5-10 saniye çıkarıp takınca düzeliyor.ama genelde elektrik gidince veya modemi kapatıp açınca oluyor.benim kablo takılı wifi ile bağlanmıyorum.dibinde modem.Merhaba;
vestel 48fd7300 kullanıyorum fakat smart menü'de herdaim internet bağlantısı sorunu yaşıyorum; wifi ve kablo ile bağlı olmasına rağmen smart menü internet yok uyarısı veriyor.Netflix ve youtube da herhangi bir sorun olmuyor ama smart menü hep sorunlu.buna benzer sorun yaşayan oldu mu? bilgi baylaşan olursa çok sevinirim...