17MB211 0.56.1.0 sürüm güncel çekirdek yazılım (13.06.2018)

J Çevrimdışı

j00j4nt200

Yeni Üye
19 Ağu 2018
4
44
When playing mkv files with integrated ass subtitle file - like anime, subtitle will be suddenly stop working and tv will became slow.
I tried this new firmware 0.56.1.0; it's working better than previous version in way that when subtitle crashed, you need only to exit play aplication to get tv to normally function, no need to switch tv from power outlet like in previous firmware. But still while playing anime over usb or dlna, subtitile crashing all the time, not usable for anime.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

I think that new kernel is a little on slow side, so I reverted back to 0.43.40.

But UI is still orange/black. How can I change UI from orange/black to orginal green/silver?
Is this difference in service menu UI: carbon vs titanium?
Thank you.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkans1

Yeni Üye
29 Ağu 2018
3
44
merhabalar, seg 43SC7600 service menüde m211 gözüküyor. o zaman bunu yüklemem gerek sanırım.

chamurpeace Çevrimdışı

chamurpeace

Yeni Üye
6 Mar 2018
10
Teşekkür Ederim.

Şimdi yükledim yazılımı. Televizyonda bariz renk kalitesi arttı. Ve Smart Tv özelliği önceden çok yavaştı onda hızlanma gördüm. Sağolasın.
Ama birşey sormak istiyorum. Bütün platformlar var sadece netflix yok ekleme yapamıyormuyuz ?

Son düzenleme:
oseofwar Çevrimdışı

oseofwar

Aktif Üye
24 Haz 2018
81
25
Arkadaşlar MB211 li 48R6520 gibi modellerden örnekle yeni sürüm çekirdek yazılım emrinize amade :ok

[Gizli içerik]
Ado hocam mb211 için yeni yazılım ne zaman çıkar. Bende bu yazılım yüklü tv kanalları çekmiyor, bunlamı alakalıdır acaba ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Benim sorunumda çözüldü. Tv'den anlayan birine baktırdık. Diseqc uyumsuzluğu diye birşey varmış. Pahalı bir diseqc modeli taktı ve tüm kanallar geldi.

Geçmiş olsun, muhtemelen paketlerin belli bir kısmı geçmiyordu diseqc den ancak çok da rastladığım bir durum değil açıkçası, LNB kaynaklı paket gelmemesini bilirim de, Diseqc uyumsuzluğu da varmış demek ki :alala

Çanak işlerinden çok ayrı kalmışım, zaten oldum olası sevmezdim çanak işlerini :kiskis

oseofwar Çevrimdışı

oseofwar

Aktif Üye
24 Haz 2018
81
25
Geçmiş olsun, muhtemelen paketlerin belli bir kısmı geçmiyordu diseqc den ancak çok da rastladığım bir durum değil açıkçası, LNB kaynaklı paket gelmemesini bilirim de, Diseqc uyumsuzluğu da varmış demek ki :alala

Çanak işlerinden çok ayrı kalmışım, zaten oldum olası sevmezdim çanak işlerini :kiskis
Pardon pardon, Lnb kaynaklı sorun, sizin bilginiz doğru ben hatalı yazmışım. Kusura bakmayın, isimlerini karıştırmışım.

L Çevrimdışı

Linky

Yeni Üye
14 Eyl 2018
13
29
Teşekkür Ederim.

Şimdi yükledim yazılımı. Televizyonda bariz renk kalitesi arttı. Ve Smart Tv özelliği önceden çok yavaştı onda hızlanma gördüm. Sağolasın.
Ama birşey sormak istiyorum. Bütün platformlar var sadece netflix yok ekleme yapamıyormuyuz ?

Yükleyebildiniz mi?

Geri
Üst Alt