Tv deki sorun nedir?İyi günler 17 MB 140 için full yazılım varmı acaba yardımınız için teşekkürler
TV de hiçbir bölüme girilmiyor (scart. HDM .uydusuna ) servis menüsüne girdiğimde bu bölümlerde no yazıyor işlem yapamıyorumTv deki sorun nedir?
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürlerTV de hiçbir bölüme girilmiyor (scart. HDM .uydusuna ) servis menüsüne girdiğimde bu bölümlerde no yazıyor işlem yapamıyorum
TV de hiçbir bölüme girilmiyor (scart. HDM .uydusuna ) servis menüsüne girdiğimde bu bölümlerde no yazıyor işlem yapamıyorum
Bu tv nin yazılımı benim arşivimde yok.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
Çok teşekkür ederim, sayenizde sorunum çözüldü. Emeğinize elinize sağlık. Gönderdiğiniz yazılım full sürüm, kurtarma değil diye anladım. Diğer arkadaşlarımız istifade edebilirler diye sormak istedim. Allah size bol bol para versin, tekrar teşekkürler.Bir üst mesajımda size yazılım verildi.
Rica ederim. Diğer arkadaşlar genelde faydalanamazlar full yazılım tv etiket bilgisine göre farklıdır.Çok teşekkür ederim, sayenizde sorunum çözüldü. Emeğinize elinize sağlık. Gönderdiğiniz yazılım full sürüm, kurtarma değil diye anladım. Diğer arkadaşlarımız istifade edebilirler diye sormak istedim. Allah size bol bol para versin, tekrar teşekkürler.
Selamlar, full yazılımı rica edebilir miyim. Sanırım benim yüklemeye çalıştığım, sizin de ilettiğiniz gibi kurtarma olan. OK tuşu ile yükleme moduna geçti ancak 1-2 saat beklememe rağmen yükleme sonlanmadı. Eksik bilgi verdiğim için benim hatam.Rica ederim. Diğer arkadaşlar genelde faydalanamazlar full yazılım tv etiket bilgisine göre farklıdır.
Size full yazılım verildi farklı flash bellek ile 3-5 Defa deneyin.Selamlar, full yazılımı rica edebilir miyim. Sanırım benim yüklemeye çalıştığım, sizin de ilettiğiniz gibi kurtarma olan. OK tuşu ile yükleme moduna geçti ancak 1-2 saat beklememe rağmen yükleme sonlanmadı. Eksik bilgi verdiğim için benim hatam.
Yüklemede ben hata yapıyorsam, farklı bir USB ile de deneyebilirm.
İkinci denememde 5dk içerisinde açıldı, tekrar çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlıkSize full yazılım verildi farklı flash bellek ile 3-5 Defa deneyin.
Allah yolunuzu açık etsin. Umarım her istediğiniz olur. Verdiğiniz bu hizmet asla boşa değil emin olun.Size full yazılım verildi farklı flash bellek ile 3-5 Defa deneyin.
Rica ederim.İkinci denememde 5dk içerisinde açıldı, tekrar çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık
Allah yolunuzu açık etsin. Umarım her istediğiniz olur. Verdiğiniz bu hizmet asla boşa değil emin olun.
Sizin cihazınızda mb140tc anakart var yazılımlar uymaz linkteki yazılımı denermisiniz
Merhaba,televizyonumun stand by ışığı yanıp sönüyor.verdiğiniz linklerdeki yazılımları yüklemeye çalışıyorum fakat ışık hızlı yanıp sönmüyor hiç sanırım yazılım yüklemeye geçemiyorum problem ne olabilir acaba yardımcı olabilir misiniz?