F
fehmibalci
Yeni Üye
- 29 Kas 2018
- 9
- 43
Full software. Sorumluluk tamamen sizdedir.
teşekkürlerFull software. Sorumluluk tamamen sizdedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sorun bende var çoğunu denedim ama bitmiyor çözüm bulabildiniz mimb140 yazılımyükleme başlıyor ama bitmiyor farklı bir flash disklede denedim ama sonlanmıyor
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.by@By_Trol, yardımlarınız için teşekkür ederim.Bu yazılım ile tv yi açıyorum fakat 3-4 ay sonra yeniden kapanıyor. açtıktan sonra güncel bir yazılım mı yüklemem gerekli.
Daha açıklayıcı yazar mısın kumanda ile açmaya çalıştığınızda öndeki led yanıp sönüyor sonra sönük mü kalıyor sürekli yanıp sönme devam mı ediyor.Selamlar, elimde şu televizyon mevcut.
Açmaya çalıştığımda kırmızı led yanıp sönüyor sonrasında hiç bir görüntü gelmeden öylece kalıyor. Kapatma tuşuna bastığımda gene standtby konumuna geçip kırmızı ışık yanar durumda kalıyor.
kumanda ile açmaya çalıştığımda led yanıp sönüyor sonra sönük kalıyor. ve tekrar kapattığımda sabit yanıyor.Daha açıklayıcı yazar mısın kumanda ile açmaya çalıştığınızda öndeki led yanıp sönüyor sonra sönük mü kalıyor sürekli yanıp sönme devam mı ediyor.
Sönük kalıyorsa kumanda ile tekrar kapattığınızda sabit yanıyorsa led arızası var.
Açıldığında panele ışık tutulduğunda arkada görüntü var mı acaba,kontrol edildi mikumanda ile açmaya çalıştığımda led yanıp sönüyor sonra sönük kalıyor. ve tekrar kapattığımda sabit yanıyor.
Led arızası var yazılım ile alakası yok tabi bu arada yanlış yazılım yüklemediyseniz.kumanda ile açmaya çalıştığımda led yanıp sönüyor sonra sönük kalıyor. ve tekrar kapattığımda sabit yanıyor.
Merhaba her ikinize de yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. İş durumum gereği gündüzatılan mesajlara bakamıyorum kusura bakmayın.Led arızası var yazılım ile alakası yok tabi bu arada yanlış yazılım yüklemediyseniz.
Evet sevgili tavsiyeforumu üyelerimiz ve bizi dışarıdan takip eden ama üye olmaya cesaret edemediği halde yazılımlarımızdan faydalanan değerli esnaf arkadaşlar, Hepinize hayırlı olsun diyor ve teknovest ustama teşekkür ediyorum.
Bu tarz konuları AVANTAJ olarak görüp anında paraya çevirmeye çalışan kitlelere inat, bizler tavsiyeforumu ailesi olarak bütün kaynaklarımızı sizler için ve halka açık mecralarda paylaşmaya devam edeceğiz.
Bilenler bilir, MB82 anakartlarımızda kullanılan kurtarma yazılımları sayesinde birçok üyemizi, servislere para vermekten kurtarmıştık.
Yine daha önceki açıklamalarımı takip edenler bilirler ki MB140 anakart aslında MB82 anakartların devam niteliğini taşır.
MB82 ithal teknoloji, MB140 ise tamamen yerli mühendislik ile üretilen anakartlar dı. Nasıl ki MB82 de yazılım desteğine ihtiyaç duyuldu ise, elbette MB140 anakartımızda da bu desteğe ihtiyacımız vardı.
Her ne kadar birçok konuda eleştiriyor olsak da, VESTEL markasına buradan bir kere daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum zira adamlar durmuyor, çalışmaya devam ediyor.
Benim bundan sonraki beklentim, Bakalım MB130 anakartların yerine ne gelecek ? ?
17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmiEvet sevgili tavsiyeforumu üyelerimiz ve bizi dışarıdan takip eden ama üye olmaya cesaret edemediği halde yazılımlarımızdan faydalanan değerli esnaf arkadaşlar, Hepinize hayırlı olsun diyor ve teknovest ustama teşekkür ediyorum.
Bu tarz konuları AVANTAJ olarak görüp anında paraya çevirmeye çalışan kitlelere inat, bizler tavsiyeforumu ailesi olarak bütün kaynaklarımızı sizler için ve halka açık mecralarda paylaşmaya devam edeceğiz.
Bilenler bilir, MB82 anakartlarımızda kullanılan kurtarma yazılımları sayesinde birçok üyemizi, servislere para vermekten kurtarmıştık.
Yine daha önceki açıklamalarımı takip edenler bilirler ki MB140 anakart aslında MB82 anakartların devam niteliğini taşır.
MB82 ithal teknoloji, MB140 ise tamamen yerli mühendislik ile üretilen anakartlar dı. Nasıl ki MB82 de yazılım desteğine ihtiyaç duyuldu ise, elbette MB140 anakartımızda da bu desteğe ihtiyacımız vardı.
Her ne kadar birçok konuda eleştiriyor olsak da, VESTEL markasına buradan bir kere daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum zira adamlar durmuyor, çalışmaya devam ediyor.
Benim bundan sonraki beklentim, Bakalım MB130 anakartların yerine ne gelecek ? ?