By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Tv deki sorun nedir?17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmi
Tv deki sorun nedir?17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmi
Ben de yardımcı olayım şimdilik17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmi
Işık tutup kontrol ettim herhangi bir görüntü var gibi durmuyor. Ortalara doğru hafif bir beyazımsı band var gibi ama tam anlayamadım.Açıldığında panele ışık tutulduğunda arkada görüntü var mı acaba,kontrol edildi mi
Panele ışık tutulduğunda hangi kanal açık ise o kanalın hayal-meyal görüntüsü gelir,tabii ses ile beraber ,ama görüntü hayalet gibidir,normalde görünmezIşık tutup kontrol ettim herhangi bir görüntü var gibi durmuyor. Ortalara doğru hafif bir beyazımsı band var gibi ama tam anlayamadım.
Tv deki sorunu sormuştum cevap yazmadınız.17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmi
Tv yi çalıştırın arka kapak üst havalandırma peteklerinden tv içine bakın bazı bölümlerde noktasal ışıklar var mı yok ise ledler arızalıdır bir önceki cevabımda da yazmıştım.Işık tutup kontrol ettim herhangi bir görüntü var gibi durmuyor. Ortalara doğru hafif bir beyazımsı band var gibi ama tam anlayamadım.
Yazılım verildi.ekte resmini eklediğim tv de vestel yazısı gelip 10 sn sonra kayboluyor. çözüm için anakart modeli olan mb140 model anakartın yazılımını indirip açıklandığı şekilde yüklemeye çalıştım. Fakat: kumandadan OK tuşuna basılı tutarken tv fişini taktıktan sonra kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp sönme olmadan tekrar vestel yazısı gelip kayboluyor. anakart modelim 17MB140 kullanılan flash bellek 4gb farklı bir flash belleklede denendi çözüm alınamadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
ekte göremedim verdiğiniz yazılımı?Yazılım verildi.
pardon gördüm fakat 24 saat limitine takıldımekte göremedim verdiğiniz yazılımı?
Yazılım verildi.ekte göremedim verdiğiniz yazılımı?
pardon gördüm fakat 24 saat limitine takıldım
teşekkür ederimYazılım verildi.
özür dilerim beğeneyim derken yanlışlıkla olduI ışıksel Linkteki yazışmada gülünecek ne var?
17MB140 Kurtarma yazılımı
17mb140 yazılımı lazim yarimci olabilcek varmi Tv deki sorun nedir?tavsiyeforumu.com