Regal 32r4020h ledtv kırmızı ışık sabit yanıyor sn 7971245800015 pnl 23457900 kurtarma yazılımı varmı acaba?
Merhaba benim de Regal 32r4020h model TV m var.Alininca kısa bir süre kullanildi.Uzun süre kullanılmadı.tv yi açınca Regal yazısı geliyor,kırmızı ışık yanıp sönüyor.Sonrasinda kapanıp sabit kırmızı yanıyor.Bu yazılımla çözülür mü yoksa power gibi donanımsal bir sorun mu vardır?Kırmızı led sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz yine de denemek isterseniz.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Merhaba benim de Regal 32r4020h model TV m var.Alininca kısa bir süre kullanildiUzun süre kullanılmadı.tv yi açınca Regal yazısı geliyor,kırmızı ışık yanıp sönüyor.Sonrasinda kapanıp sabit kırmızı yanıyor.Bu yazılımla çözülür mü yoksa power gibi donanımsal bir sorun mu vardır?Kırmızı led sabit yanıyorsa tv yazılımı almaz yine de denemek isterseniz.
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Uzaktan kumanda veya üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin bekleme modunda olabilir.Merhaba benim de Regal 32r4020h model TV m var.Alininca kısa bir süre kullanildi.Uzun süre kullanılmadı.tv yi açınca Regal yazısı geliyor,kırmızı ışık yanıp sönüyor.Sonrasinda kapanıp sabit kırmızı yanıyor.Bu yazılımla çözülür mü yoksa power gibi donanımsal bir sorun mu vardır?
Merhaba benim de Regal 32r4020h model TV m var.Alininca kısa bir süre kullanildiUzun süre kullanılmadı.tv yi açınca Regal yazısı geliyor,kırmızı ışık yanıp sönüyor.Sonrasinda kapanıp sabit kırmızı yanıyor.Bu yazılımla çözülür mü yoksa power gibi donanımsal bir sorun mu vardır?
Resmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel
17MB140 23415319 bu yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmuusunuz..
ekran ters fakat sonu 19 la biten yazılımı atın diyor bir paylaşımdaResmini eklediğiniz tv nin yazılımı güncel
17MB140 23415319 bu yazılımı bulamıyorum yardımcı olurmuusunuz..
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.ekran ters fakat sonu 19 la biten yazılımı atın diyor bir paylaşımda
Donanım orijinal ise tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.
Panelde yazanida yolladim
Etikete göre tv yurt dışına üretilmiş yazılımı bende yok yokoono Usta foruma aktif olduğunda size yardımcı olur kendisini etiketledim.
içindeki kart vestel 17mb140
Panelde yazanida yolladim
tesekkur ederim ilgine Allahrazı olsuniçindeki kart vestel 17mb140
Olsun yazılımı farklı tutturabilmek için bir çok yazılım denemek gerekir çalışmama riski de var.içindeki kart vestel 17mb140
tesekkur ederim ilgine Allahrazı olsun
Google translate:içindeki kart vestel 17mb140
tesekkur ederim ilgine Allahrazı olsun