Son düzenleme:
Tv deki sorun nedir?
Yazılım
YazılımMerhabalar, hi level 40hl650 tv açılmıyor ışığı yanıp sönüyor, kurtarma yazılımı var mıdır?
teşekkür ederim iyi çalışmalar .
SN: 834 1095 901498
S saksıkafa, Adem Helvacı
teşekkür ederim, tarifteki gibi uyguladım ama yine açılmıyor, önceden ışık yanıp sönerdi şimdi sabit yanıyor.Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
sadeci bin uzantılı dosya ile yapılması gerekiyormuş, şimdi oldu, teşekkürler iyi çalışmalar.teşekkür ederim, tarifteki gibi uyguladım ama yine açılmıyor, önceden ışık yanıp sönerdi şimdi sabit yanıyor.
Rica ederim.sadeci bin uzantılı dosya ile yapılması gerekiyormuş, şimdi oldu, teşekkürler iyi çalışmalar.
merhaba, tv bu kurulum dosyası ile açtım ama bir süre sonra yine kapanıyor, daha güncel kurulum dosyası var mı dır ? bir de kablo da arıza var uyduya bağlayamadım o yüzden olmuş olabilir mi?Rica ederim.
merhaba, tv bu kurulum dosyası ile açtım ama bir süre sonra yine kapanıyor, daha güncel kurulum dosyası var mı dır ? bir de kablo da arıza var uyduya bağlayamadım o yüzden olmuş olabilir mi?
tamircisi yaptırdım düzeldi 1.5 yıl kullandık yöne aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz yazılım buldum yazılım yüklüyor ama@kadirci,
Telefunken 32th4020
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
- Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor),
- Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor),
- Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor)
- Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok.
17mb140 kurtarma yazılımı yükleme başlıyor ancak bitmiyor
Yazılım.tamircisi yaptırdım düzeldi 1.5 yıl kullandık yöne aynı sorun var yardımcı olabilirmisiniz yazılım buldum yazılım yüklüyor ama@kadirci,