TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
1, sayfada mevcut7942627 701147 seri numaralı kurtarma yazılımı lütfen
1, sayfada mevcut7942627 701147 seri numaralı kurtarma yazılımı lütfen
YazılımMerhaba hocam. Logodan sonra açılmayan 17mb140 anakartlı seg tv'ye kurtarma yazılımı attım. Tv açılıyor ancak tuhaf bir durumla karşı karşıyayım. Menülerde gezinirken herşey normal görünüyor ters ekran gamma vs yok ancak bir kanal seçtiğim zaman görüntü acayip silik ve kenardan boşluk oluşuyor. Panel yazılımı mı denemeliyim ?
Çok teşekkür ederim hocamYazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
By_Trol , TEKNOwest , ve yayında olmayan F fikolojiAçılışta seg logosundan sonra kapanıyor. titanyum kurtarma yazılımını denedim usb çok uzun sürdü malesef olmadı. bir başka yazılım denediğimde ise logo ters oldu. Sizden ricam 17mb140 için full yazılım paylaşırmısınız ? Teşekkürler.
pnl no: 23461906
vpaz : 20273764
sn: 8067798 800913
YazılımAçılışta seg logosundan sonra kapanıyor. titanyum kurtarma yazılımını denedim usb çok uzun sürdü malesef olmadı. bir başka yazılım denediğimde ise logo ters oldu. Sizden ricam 17mb140 için full yazılım paylaşırmısınız ? Teşekkürler.
pnl no: 23461906
vpaz : 20273764
sn: 8067798 800913
Lvds kabloyu kontrol edin sorun yok ise arıza yazılımsal değil donanımsalMerhaba,
TV ses var görüntü yok arkada ledler yanıyor açılışta logo falan gelmiyor
17MB140TC
Full yazılım veya kurtarma yazılımı varmı yada Panel yazılımı
Teşekkürler.
Lvds kontrol ettim sorun yok ancak yazılım denerken yanlış yazılım attım herhâlde kırmızı led yanıp sönüyor kendi yazılımını yüklemeliyim ayrıca bu arızayı panelden yaparmı?Lvds kabloyu kontrol edin sorun yok ise arıza yazılımsal değil donanımsal
Yazılım
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Size yazılım verilmedi bulduğunuz her yazılımı yüklemeyiniz hatayı tam olarak yazın tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyinmerhabalar öncelikle paylaşım için teşekkürler. bende hı-level var anakart 17mb 140 tc. tv açılmıyor sadece altta standby yanıp sönüyor. sizin dediklerinizi yaptım ve başka flash disklerde de denedim ama düzelmedi. acaba yalnışmı yapıyorum anlayamadım