- 23 Kas 2017
- 20,960
Yanlış hatırlamıyorsam hdr i aktif kullanmak için mi konsolda hdr yönetimi için mi neydi o tam net hatırımda yok ama.
Evet, HDR için olması lazım.
Gelişmiş moduna almayınca HDR desteğini algılamıyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam hdr i aktif kullanmak için mi konsolda hdr yönetimi için mi neydi o tam net hatırımda yok ama.
teknovest arkadaşa da size de sonsuz tesekkurlerTeveccühünüze teşekkür ediyorum lakin bu maalesef görerek yapılması gereken bir kontrol
Başka zaman ne sormak isterseniz yine buradayız
teknovest arkadaşımızda değerli bir VESTEL ustasıdır, kendisinin önerileri de cevapları da kıymetlidir, ben yoksam kendisine de danışabilirsiniz
Güncelleme sorunsuz şekilde başlıyor. Progress Bar dolduktan sonra "Yükseltme tamamlandı. Yeniden başlatılıyor..." yazısı geliyor. Ama herhangi bir hareket olmadı. Yaklaşık yarım saattir ekran o şekilde kaldı. TV böyle kalınca kumandadan kapattım. Açında sürüme baktım. Hala eskisi gözüküyor. Tekrar güncellemeyi denediğimde direk olarak yine o mesaj geliyor? Ne yapmam lazım? Fikri olan var mıdır?
eline saglıkSelamlar MB130 kullanıcıları.
Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.
31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım
[Gizli içerik]
merhaba adem abi,bahsettiğiniz yazılım ve MB130 kodu, BİM'den aldığım bu JVC 50'' 127 Ekran 4K tv içinmidir.Selamlar MB130 kullanıcıları.
Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.
31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım
[Gizli içerik]
Gelişmiş seçeneğinde protokol kodları farklıdır,Sayın Ado bey veya teknovest ustalarım hdmi girişlerinde düzenli ve gelişmiş seçenekleri var gelişmiş seçeneği ne işe yarar acaba?
Emekleriniz için teşekkürler Ado abi, hayırlı akşamlar.