17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem hocam tv de internetten film izleyemiyorum 55ud8400 üç farklı yazılım denedim yine ayni son güncel bu yazılıma geri döndüm sonuç olarak ne yapabiliriz galiba tüm tv lerde mi var birde flash player anlaşması yok vestel in onunla alakası olabilir mi

geçen bir arkadaşta aynı sorundan bahsetmişti sanırım. film formatı ile alakalı olabilir sorun denmişti başka bir konuda , farklı bir formatta film denediniz mi ?

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
geçen bir arkadaşta aynı sorundan bahsetmişti sanırım. film formatı ile alakalı olabilir sorun denmişti başka bir konuda , farklı bir formatta film denediniz mi ?
kardeş herşeyi denedim 10 farklı film sitesinden açtım 10 dakika sonra görüntü donuyor kumanda dahi tv nin işlemcisi olabilir herhalde yapacak bir şey yok durum onu gösteriyor

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
N nedimm, hiç bakmadım daha önce onun için şundan diye kesin birşey diyemem, sen bak bakalım tarayıcıda ön bellek temizleme var mı ? tvde mb130 anakart var, büyük ihtimal 1,5 gb ram var yani. 1,5 ram kolay kolay kitlemez tvyi ama hafıza kaç gb, ön bellek dolarsa böyle sıkıntılar yaşayabilirsin. bilgisayar telefon gibi düşün.

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
N nedimm, hiç bakmadım daha önce onun için şundan diye kesin birşey diyemem, sen bak bakalım tarayıcıda ön bellek temizleme var mı ? tvde mb130 anakart var, büyük ihtimal 1,5 gb ram var yani. 1,5 ram kolay kolay kitlemez tvyi ama hafıza kaç gb, ön bellek dolarsa böyle sıkıntılar yaşayabilirsin. bilgisayar telefon gibi düşün.
Kardeş hepsine baktım on belleği geçmişi temizliyorum ayni yapacak bir şey görünmüyor son olarak ayni gb filmi youtube den izleyecem çünkü müşteri hizmetleri flash player desteğinden bahsetti youtube de sıkıntı olmazsa flash player le ilgili ama sıkıntı çıkarsa cihazın kapasitesi ile alakalı yarin bilgilendirme yaparım

E Çevrimdışı

Esattr55

Yeni Üye
19 Ocak 2018
27
Selamlar MB130 kullanıcıları.

Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]

Sevgili ado benim tv nin(50ud6300) garantisi devam ediyor servis çağırsam günceller mi? Kendim bir kez bulaştım mb90 anakart değişmiştik.

A Çevrimdışı

atilius

Yeni Üye
25 Ağu 2018
2
70
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. 363.jpg
    • Ado
    • 3 Eyl 2018
    • 17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Selamlar MB130 kullanıcıları.

Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]
Adem Helvacı Ado hocam bu yazılımla ilgili bir sorun keşfettim internet ayarlarından hız testi yaptığıma 24 mps hız almama rağmen ne smart tv ye ne de youtube ve google açılıyordu tvnin fişini çekip yeniden taktım düzeldi Bilginiz olsun Saygılar

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
Ado hocam vestel in flash player anlaşması yok usb ye kayıt olmadığı gibi bu flash player özelliğini yazılımla açabilir miyiz çünkü film izlemiyoruz netten

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
günaydın arkadaşlar,

benim bu yazılımı yükledikten sonra dikkatimi çeken en büyük sıkıntı şu oldu.

internet bağlantısı ve tüm herşey normal olmasına rağmen tv'nin youtube, netflix veya smart özelliklerini kullanmak istediğimde çok sık bağlantınızı kontrol edin şeklinde uyarı alıyorum. aslında ortamda internet var ve herşey normal. modemi açıp kapattıktan sonra düzeliyor ancak..

bu tip bir sıkıntı ile karşılaşan var mı acaba?

N Çevrimdışı

nedimm

Aktif Üye
10 Ara 2017
493
günaydın arkadaşlar,

benim bu yazılımı yükledikten sonra dikkatimi çeken en büyük sıkıntı şu oldu.

internet bağlantısı ve tüm herşey normal olmasına rağmen tv'nin youtube, netflix veya smart özelliklerini kullanmak istediğimde çok sık bağlantınızı kontrol edin şeklinde uyarı alıyorum. aslında ortamda internet var ve herşey normal. modemi açıp kapattıktan sonra düzeliyor ancak..

bu tip bir sıkıntı ile karşılaşan var mı acaba?
evet kardeş ben de de aynısı mevcut

Geri
Üst Alt