17 mb 82 mainbord önemli

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Kendime de kızdığım noktalar oluyor sevgili Özgür. Bazen ben de çığırından çıkarabiliyorum insanları ama şunu gözlemledim yaşamım boyunca kendimde.

Bana ilk atar giderle gelindiğinde bende kantarın topuzu kaçıyor o nedenle böyle oluyor.

Mutlaka onların haklı olduğu yerler de var lakin tarzları bize uymuyor. benim dünya görüşüme göre hakaret edenler mutlaka ama mutlaka tıkanan, altta kalan, sorulan soruya makul bir cevabı olmayan veya verilen örnekte haksız çıktığı belli olmasına karşın buna kılıf arayan insanlar oluyor.

Arızanotlarını tenzih ederek yazıyorum zira burada değil artık, genel anlamda daha önceki tartışmaları incelediğimde de hep aynı sonuca çıkıyorum o nedenle yazıyorum bu satırları.

Son cümlene sonuna kadar katılıyorum, iyilik kesinlikle bulaşıcı ve inan bana yıllar içerisinde şu yaptıklarımızdan ötürü en ufak bir maddi manevi kaybım olmadı, kazancım oldu ama kaybım olmadı inan.

İnanıyorum bu ustalarımız da bir gün bizi anlayacak. Asıl derdimizin mesleğe gönül vermiş, vergi mükellefi emektar ustalar değil çantacılar olduğunu anlayacaklar.

Bunu anlayan nice değerli ustalarımız tek tek bu mecraya gelmeye bu nedenle başlıyor zira içimizde kötülük yok. Bu nedenle her ilden ustalarla tanışmak burada kaynaşmak istiyoruz neden? O ilden bize danışan arkadaşlarımızı yönlendirebileceğimiz güvenilir adreslerimiz olsun diye.

Farklı forumlardaki yaklaşımlar da usta haklarını korumaya yönelik olsa da başarılı olunmadığı ortada. Eğer başarılı olunsaydı, hak hukuk gerçekten gözetilebilseydi ülkenin her yerinden bana bize forumlara binlerce usta şikayeti gelmezdi.

Şimdi bunlara karşı tek bir satır dahi yazmayan arkadaşlar işin kolayını bulmuş, varsa yoksa tüüü kaka tavsiyeforumu diyorlar.

Bunun yerine çok farklı yollar bulunabilir bence. Kavga dövüş ile bu işlerin yürümeyeceği belli. :ok
Valla yüzlerce mühendisi olan Vestelin çıkardığı talimatları ben buldum diyen birini ben tenzih edemem abi sadece bir öneride bulunabilirim, ustalara özel bir bölüm oluşturup bunu daha farklı bir üyelik profiline sokabiliriz böylece bu tip polemiklere fırsat kalmaz diye düşünüyorum. Şimdi Allah aşkına sen led değişimi için video çekiyorsun bunu 100 kişiden yarımı belki yapar, ben ve benim gibi bir çok arkadaş bunu bir ustanın ekmeğiyle oynamak değil daha çok emeğinin hakkını vermek gibi görüyoruz, dışarıdan kolay gelen işin ne kadar zor olduğunu gösteriyorsun insanlara, bunu bir anlasa o ustalar her şey daha güzel olacak hadi inşallah zamanla diyelim ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla yüzlerce mühendisi olan Vestelin çıkardığı talimatları ben buldum diyen birini ben tenzih edemem abi sadece bir öneride bulunabilirim, ustalara özel bir bölüm oluşturup bunu daha farklı bir üyelik profiline sokabiliriz böylece bu tip polemiklere fırsat kalmaz diye düşünüyorum. Şimdi Allah aşkına sen led değişimi için video çekiyorsun bunu 100 kişiden yarımı belki yapar, ben ve benim gibi bir çok arkadaş bunu bir ustanın ekmeğiyle oynamak değil daha çok emeğinin hakkını vermek gibi görüyoruz, dışarıdan kolay gelen işin ne kadar zor olduğunu gösteriyorsun insanlara, bunu bir anlasa o ustalar her şey daha güzel olacak hadi inşallah zamanla diyelim ?
Hah işe asıl noktayı sen yakalamışsın bak.

Son yayınladıklarımdan PHILIPS led bar değişim videosunun altına gelen yorumlar sürekli bu yönde. Benim videoda final bölümüne yazdığım yazılım da bu yönde. ''Aaabi bu ne yaaa, yapılmaz bu iş'' diyen insanlar dolu.

Uyarı yazılarımda ''300-500 cebinde kalsın derken, 3000 5000 kaybedersiniz dikkat edin. BÖLGENİZDE güvenilir ustalarımıza ürününüzü emanet edin'' yazıyorum.

Ben bilmiyormuyum yahu anlaşmalı kargom var ücretsiz, ''Gönderin ben yaparım'' demeyi ve bu işi ARSIZ ticarete dökmeyi bilmiyormuyum?

Bölgemde bir sürü kavşak reklam tabelaları var, hiç reklam vermedim bu güne kadar PANEL ONARIM MERKEZİ AÇILDI diye. Neden?

İyi de o zaman bölgedeki esnafa haksızlık olur da ondan. Adamların yıllardır müşterisi olan kişiler panelci diye tv yi bana getirirse ustanın daimi müşterisi artık ona gitmez bana gelir, bu da hoş değil. O nedenle zaten ustalara ayrı, vatandaşa ayrı tarife uygulanıyor, Ustamız da ekmeğini kazansın çoluk çocuğunun rızkı kesilmesin.

İstiyoruz ki vatandaş mağdur olmasın, usta hakkını yedirmesin olay bu derece basit.

Dışarıdan ne görüyorlar bizi bilmiyorum ama yanlış gördükleri kesin.

Senin de dediğin gibi, hayırlısı artık.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Sayin Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ben konuya seytanin avukatligini yaparak yaklasmak istiyorum. Ve o arkadasin yazdigi hakaret metni uzerinden bazi doneleri bulmaca tarzi parcalarla kendimce aciklamaya calisayim. Cunku yazdigimiz her metinde kullandigimiz dil kelime secimlerimiz cumle yapilarimiz bilerek ya da bilmeyerek dusunce yapimizdan ve niyetimizden izler tasir.

1- Gundi tabiri Diyarbakir'da kullanilir. Bu kenarda dursun.

2- Adem Helvacı Adem Helvacı milliyetci bir yapida oldugunu her firsatta gogsunu gere gere soylemektedir.

3- Anadolu comari tabirine gelirsek comar ne yapar korur Anadolu'nun koruyucusu kollayicisi taraftari anlaminda yoneltilmis bir elestiridir.

4-Bu tur ayristirici yaklasimlarin kökü "Dövlet bize bahmiir" seklindeki asalak zihniyete kadar gider. Oysa ki devlet ne batida ne doguda ne kuzeyde ne de guneyde yan gelip yatan hic bir vatandasina haybeye bakmamaktadir.

Dun tarafiniza birden bire ve özellikle sizin mesajinizdan sonra baslatilan linc kampanyasinin sebeplerinin kaynak hirsizligi oldugunu sanmiyorum. Yukaridaki yazilanlar sadece beni baglar Yazidan ötekliestirme ayristirma kategrize etme anlamlari cikarilmamalidir. Yapilan sadece durum tesbitinden ibarettir. Tum forum ahalisine saygilarimla.

M Çevrimdışı

mahmut2114

Yeni Üye
2 Ara 2019
23
36
USTAM 17MB82S HI LEVEL TV VAR KAPANIP AÇILIYOR SÜREKLİ 25Q32 FLASIN YAZILIMINI NERDEN İNDİRECEM YAZILIM CİHAZI VAR BENDE YÜKLEMEK İÇİN

EFI Shell Çevrimdışı

EFI Shell 

Yeni Üye
7 Eyl 2018
42
34
Vestel 22PF5065 MB82S TV'im var ve 0.4.3i sürümü yüklü. 1.3.7'e bir türlü güncelleyemiyorum. SW_UPGRD sorunu var. Full yazılım denedim ama o da ışık sönüp yanarken duruyor. Nasıl ben bunu güncelleyebilirim? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Bu da arkası:

Screenshot_31811f221b1888abe.png

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Vestel 22PF5065 MB82S TV'im var ve 0.4.3i sürümü yüklü. 1.3.7'e bir türlü güncelleyemiyorum. SW_UPGRD sorunu var. Full yazılım denedim ama o da ışık sönüp yanarken duruyor. Nasıl ben bunu güncelleyebilirim? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Bu da arkası:

Screenshot_31811f221b1888abe.png
Güncelleme yazılımı ile + hiç bir özellik gelmeyecek çalışıyorsa olduğu gibi kullanın.

Geri
Üst Alt