17 mb 82 mainbord önemli

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Kötü söz sahibine aittir Kaynak: Atasozü :deli1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kitleme be emmi Benim hic 18 takipcim olmadi Yetim buyüduk biz. Bir kuru ekmege muhtac kaldik. Birak da biz de nemalanalim. taninalim Bu piyasada bizim de namimiz yurusun be emmi. Sen yokluk nedir bilir misin emmi?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ömer Genç arizanotlari
Ademe telefonda "uzatılmasın konu çünkü haklı" demiştim ama bence çok ayıp ettin şimdi ,okuyunca çok şaşırdım ,Anadolu çomarı diyerek kişiliğe indirdin olayı ,haklı iken haksız duruma düşmek bu olsa gerek ,yukarıda ademin yazısını alıntıladım ,orada senin adın nerede geçiyor? ,hangi cümlede ,hangi kelimede geçiyor acaba ki "bana yavrum dedin" deyip çomarlığa indiriyorsun olayı , şimdi senin bir özür borcun var bana göre ve derhal özür dilemelisin, konu çok uzadı ve uzuyor , ben sadece senin adın nerede geçiyor onu öğrenmek istiyorum ,adının geçtiği ve " işte burada" diyebileceğin yer neresidir ki bu kadar tepki veriyorsun.
Alo abim

Bu foruma, %80 ini normal vatandaşın oluşturduğu bu foruma saldırı düzenleyen her kim var ise hepsine atıfta bulunarak yazdığım yazıya dair savunma yapma gereği dahi duymadım ve hatta dikkat ederseniz ''size yazmadım'' dahi demedim.

Demedim çünkü aslında konunun çıkış kaynağı zaten yavrum kelimesi falan değil.

Konu, benim kendi forumunun iç işlerine karışıyor olmama kızması.
Bunda haklıdır ama bir de bizim gözümüzden baksın olaya.

'Forum benim sanane''

Haaaa işte bak abi eğer bu cümleyi kuruyorsan bu forumda neyin hak hukuk arayışına giriyorsun? O zaman bu forum da bizim sana ne? deriz.

Diyormuyuz? hayır çünkü girişinden dahi geçmiş ile ilgili bir durum olduğu belli.

Ben sabırla içini döksün diye bekledim halen de bekliyorum.

hakaretlerini de sineye çekiyorum zira mevzular açığa çıktığında haksızlık ettiğini kendisi de anlayacak.

Şimdi burada bu kadar hakaret var, neden silmiyorum?

Hiç birisi benim değil de o yüzden.

Haklı olduğu bir yer vardır ama onu da belirteyim, ''Forumlarından USTA kovanlar'' diye yazdığım için alınıyor. Haklı hiç evirip çevirmeme gerek yok.

Fakat dikkat edersen ustamız kendi forumundan, Sırf bizim burada yazdı diye değerli bir ustayı kovmasından bahsetmiyor burada adalet ararken.

Yani neticede hepimiz insanız, o da ben de sen de hata yaparız ama bunu BİLEREK devam ettirince o zaman işin rengi değişir.

Sırf bizim forumda kullanıcılara yardım ettiği için bir ustamızı ''Forum benim istediğimi yaparım'' zihniyeti ile kovup sonra gelip de bu forumda ''Burada adalet yok'' demesini anlamıyorum sadece.

Burada adalet olmasaydı saatlerdir geniş geniş bize böyle hakaret edemezdin ustacım. Sana söz hakkı her zaman var, sana da, dileyen herkese de var sadece hakarete gerek yok.

Aklıma gelmişken, Şuraya YAVRUM ne derece büyük bir hakaret onu da ekleyeyim :)

(Usta eğer ikinciyi algıladıysa zaten daha büyük sorunlarımız var demektir ) :)

Saldırıda bulunanların LAMER olmaları konusunda aramızda geçen konuşmada ''Aman öyle demeyin kızıyorlar'' diye dalga geçmiştin hatırlarsan, oradan türetip saldıranların daha toy, çömez, genç çocuklar olduğuna atıf olarak yazılmış ancak bu saldırının arkasında olabileceği düşünülmüş kişilere ithafen yazılmış yazının açıklamasıdır.

yavrum.png

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kitleme be emmi Benim hic 18 takipcim olmadi Yetim buyüduk biz. Bir kuru ekmege muhtac kaldik. Birak da biz de nemalanalim. taninalim Bu piyasada bizim de namimiz yurusun be emmi. Sen yokluk nedir bilir misin emmi?
Arada keman sesi gelir ...
Sazlar hüzünlü çalar , ve kapı açılır ...
Kendisine smili diyen kara memed içeri girer ...
:haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ben onun ruh halini seslendirdim sadece :cak
Gece gece bastım kahkahayı ,yorgun yorgun iyi geldi :kiskis

Bu da anonim yalnız :kiskis

Şimdi şuradan bir yerden hak sahibi falan çıkar sabaha kadar uyuyamayız.

Cevap gelmeyecek anlaşılan, o zaman yarına çok iş var, bu çocuk yatar abiler.

Yarın görüşmek zere herkese selamlar sevgiler ve anonim rüyalar dilerim ?
Sen git yat ,yarın iş var ,ben nasılsa 13de kalkıyorum :kiskis

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ya adamın sitesine manavlar, bakkallar üye olamıyormuş zaten, üye olmak için sabıka kaydı, ikametgah belgesi, iki fotoğraf ?, şaka şaka sadece mail atıp icazet almak gerekiyormuş, bir de Allah razı olsun yazılım almak için üye olmaya gerek yokmuş.

Screenshot_20200513-084438.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ya adamın sitesine manavlar, bakkallar üye olamıyormuş zaten, üye olmak için sabıka kaydı, ikametgah belgesi, iki fotoğraf ?, şaka şaka sadece mail atıp icazet almak gerekiyormuş, bir de Allah razı olsun yazılım almak için üye olmaya gerek yokmuş.

Screenshot_20200513-084438.png
Olan olmuş geçen geçmiş biten bitmiş artık sevgili Özgür.

Ben bütün gece cevap bekledim ama sonra öğrendim ki Ahmet hesabını kapatmış hakaretlerinden ötürü.

Herkesin hayata bakış açısı farklı, geyiğini makarasını yaparız, adamın bakkala manava kapısını kapatmasını da anlarız ve bizi de ilgilendirmez kendi sitesi kendi kararı ama saygısızlık etmedik hiç bir zaman. Sitem ile söylenen sözlerle hakareti birbirine karıştırmamak lazım ki bu da zaten iyi bir tartışma kültürü gerektirir. Ben sadece bizi gerekçe gösterip değerli bir ustayı forumundan kovmasına olan sitemimi dile getirdim halen de lafımın arkasındayım. Gerisi beni ve bizi ilgilendirmiyor şu saatten sonra.

Başından beri yazdığım şeyleri yine yazayım, Seveni ve nefret edeni hepsi bana istedikleri yerden ulaşabileceklerini biliyor. Tahmin ediyorum ki aslında Arızanotları da biliyordur.

Forumumuzun da sıkı takipçisi olduğuna göre bu mesajımı da okuyacaktır o nedenle ben admin@tavsiyeforumu.com - adem.helvaci@gmail.com - adem.helvaci5@gmail.com - bilinclituketicidernegi@gmail.com - youtube/adem helvacı - twitter ademhelvac3 - wp 05550951148 ve benim aklıma gelmeyen ama sosyalde bin tane yerde yazılı olan iletişim kanallarından birisinden diliyorsa irtibat kurabilir, rahatsız olduğu bir durum var ise yazabilir yine de elimden bir şey gelirse neden olmasın seve seve yardımcı olurum. Şartlar olgunlaşır, karşılıklı hatalar anlaşılır özürler dilenir yine buyur ederiz gelir gönlünce yazar çizer, davet ederse gider yazarız vs vs.

Kendi kararı kendi tavrı bu noktadan sonra ister düşman bellesin bizi, isterse takkeyi önüne koyup düşünsün bakalım ''Ben de hata yapmış olabilirmiyim?'' diye.

Ayrıca bu sabah Vestel ile görüşme sağladım tartışmalara konu olan kaynak ile ilgili. Bu kaynağın İlk çıkışı 2016 yılının 7 inci ayıymış. Revize edilmiş, ayrıştırılmış, revize edilmiş, dallara bölünüp ayrı bülten çıkılmış, revize edile edile bu güne kadar ulaşmış. Tek tek takibini yaptım yani dünkü söylemlerde ''Ben 2018 de çalışma yapmıştım siz kaynak olarak 2019 gösterdiniz'' (Revizyon tarihi o) söylemleri de çürümüş oluyor.

Bizim kimseyi itibarsızlaştırma derdimiz olmaz, sadece size göre çalışma sizin, bize göre değil, Size göre kaynak sizsiniz, bize göre Vestelin kendisi.
Bu basit anlaşmazlık için bu kadar yaygara ve hakarete de gerek yoktu zaar, alın çalışmanız sizin olsun.

Neyse, buradan açık teklif, Kibriniz izin verirse ve ''Şurada da şu kalmış onu da silin'' diyeceğiniz bir konu/mesaj/link var ise yukarıda yazdığım iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz. Hatta dilerseniz ARIZANOTLARI sözcüğünü forumda yasaklayabiliriz ,insanlar arızanotları yazarsa ********** çıksın bizim için hiç sorun değil.

Sizden gelen,gelecek,gelmiş olan,gelmeye niyeti olan,aklının kenarında duran vs herhangi bir bilgiye bu forumda kimsenin ihtiyacı bulunmamaktadır.

Yine de Saygı İle

Kibirli provokatör kaypak çomar Adem Helvacı

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Olan olmuş geçen geçmiş biten bitmiş artık sevgili Özgür.

Ben bütün gece cevap bekledim ama sonra öğrendim ki Ahmet hesabını kapatmış hakaretlerinden ötürü.

Herkesin hayata bakış açısı farklı, geyiğini makarasını yaparız, adamın bakkala manava kapısını kapatmasını da anlarız ve bizi de ilgilendirmez kendi sitesi kendi kararı ama saygısızlık etmedik hiç bir zaman. Sitem ile söylenen sözlerle hakareti birbirine karıştırmamak lazım ki bu da zaten iyi bir tartışma kültürü gerektirir. Ben sadece bizi gerekçe gösterip değerli bir ustayı forumundan kovmasına olan sitemimi dile getirdim halen de lafımın arkasındayım. Gerisi beni ve bizi ilgilendirmiyor şu saatten sonra.

Başından beri yazdığım şeyleri yine yazayım, Seveni ve nefret edeni hepsi bana istedikleri yerden ulaşabileceklerini biliyor. Tahmin ediyorum ki aslında Arızanotları da biliyordur.

Forumumuzun da sıkı takipçisi olduğuna göre bu mesajımı da okuyacaktır o nedenle ben admin@tavsiyeforumu.com - adem.helvaci@gmail.com - adem.helvaci5@gmail.com - bilinclituketicidernegi@gmail.com - youtube/adem helvacı - twitter ademhelvac3 - wp 05550951148 ve benim aklıma gelmeyen ama sosyalde bin tane yerde yazılı olan iletişim kanallarından birisinden diliyorsa irtibat kurabilir, rahatsız olduğu bir durum var ise yazabilir yine de elimden bir şey gelirse neden olmasın seve seve yardımcı olurum. Şartlar olgunlaşır, karşılıklı hatalar anlaşılır özürler dilenir yine buyur ederiz gelir gönlünce yazar çizer, davet ederse gider yazarız vs vs.

Kendi kararı kendi tavrı bu noktadan sonra ister düşman bellesin bizi, isterse takkeyi önüne koyup düşünsün bakalım ''Ben de hata yapmış olabilirmiyim?'' diye.

Ayrıca bu sabah Vestel ile görüşme sağladım tartışmalara konu olan kaynak ile ilgili. Bu kaynağın İlk çıkışı 2016 yılının 7 inci ayıymış. Revize edilmiş, ayrıştırılmış, revize edilmiş, dallara bölünüp ayrı bülten çıkılmış, revize edile edile bu güne kadar ulaşmış. Tek tek takibini yaptım yani dünkü söylemlerde ''Ben 2018 de çalışma yapmıştım siz kaynak olarak 2019 gösterdiniz'' (Revizyon tarihi o) söylemleri de çürümüş oluyor.

Bizim kimseyi itibarsızlaştırma derdimiz olmaz, sadece size göre çalışma sizin, bize göre değil, Size göre kaynak sizsiniz, bize göre Vestelin kendisi.
Bu basit anlaşmazlık için bu kadar yaygara ve hakarete de gerek yoktu zaar, alın çalışmanız sizin olsun.

Neyse, buradan açık teklif, Kibriniz izin verirse ve ''Şurada da şu kalmış onu da silin'' diyeceğiniz bir konu/mesaj/link var ise yukarıda yazdığım iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz. Hatta dilerseniz ARIZANOTLARI sözcüğünü forumda yasaklayabiliriz ,insanlar arızanotları yazarsa ********** çıksın bizim için hiç sorun değil.

Sizden gelen,gelecek,gelmiş olan,gelmeye niyeti olan,aklının kenarında duran vs herhangi bir bilgiye bu forumda kimsenin ihtiyacı bulunmamaktadır.

Yine de Saygı İle

Kibirli provokatör kaypak çomar Adem Helvacı
Abi sen gerçekten evliya sabrında bir adamsın, dün TEKNOwest TEKNOWEST ustanın yolladığı pdfle senin yolladığın linkteki çalındı denilen içeriği okudum, sonra benim yazım 2018 sizin pdf 2019 itirazını da okudum ve ben servis değilim vestel falan bilmem hepsini kendim buldum çıkışında yüzüm kızardı utandım, dün de dediğim gibi sen çok sabır gösterdin, Ddos konusunda yazılmış muhtemelen yaşça küçük bir hacker özentisi gruba karşı kullandığın YAVRUM kelimesini hakaret sayıp hepimizi utandıran cümlelere karşı kendimi tutamayarak ben Ahmet dostumuza bildirmek zorunda kaldım çünkü çok üzüldüm, bana yardım edip etmemen hiç önemli değil yüzyüze de tanışmıyoruz ama bazen öyle olur ki kırk yıllık dost gibi hisseder insan, işte sen de öyle bir insansın. Bu yaptığın yardımların illa bir karşılığı olur çünkü iyilik bulaşıcıdır. ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi sen gerçekten evliya sabrında bir adamsın, dün TEKNOwest TEKNOWEST ustanın yolladığı pdfle senin yolladığın linkteki çalındı denilen içeriği okudum, sonra benim yazım 2018 sizin pdf 2019 itirazını da okudum ve ben servis değilim vestel falan bilmem hepsini kendim buldum çıkışında yüzüm kızardı utandım, dün de dediğim gibi sen çok sabır gösterdin, Ddos konusunda yazılmış muhtemelen yaşça küçük bir hacker özentisi gruba karşı kullandığın YAVRUM kelimesini hakaret sayıp hepimizi utandıran cümlelere karşı kendimi tutamayarak ben Ahmet dostumuza bildirmek zorunda kaldım çünkü çok üzüldüm, bana yardım edip etmemen hiç önemli değil yüzyüze de tanışmıyoruz ama bazen öyle olur ki kırk yıllık dost gibi hisseder insan, işte sen de öyle bir insansın. Bu yaptığın yardımların illa bir karşılığı olur çünkü iyilik bulaşıcıdır. ?

Kendime de kızdığım noktalar oluyor sevgili Özgür. Bazen ben de çığırından çıkarabiliyorum insanları ama şunu gözlemledim yaşamım boyunca kendimde.

Bana ilk atar giderle gelindiğinde bende kantarın topuzu kaçıyor o nedenle böyle oluyor.

Mutlaka onların haklı olduğu yerler de var lakin tarzları bize uymuyor. benim dünya görüşüme göre hakaret edenler mutlaka ama mutlaka tıkanan, altta kalan, sorulan soruya makul bir cevabı olmayan veya verilen örnekte haksız çıktığı belli olmasına karşın buna kılıf arayan insanlar oluyor.

Arızanotlarını tenzih ederek yazıyorum zira burada değil artık, genel anlamda daha önceki tartışmaları incelediğimde de hep aynı sonuca çıkıyorum o nedenle yazıyorum bu satırları.

Son cümlene sonuna kadar katılıyorum, iyilik kesinlikle bulaşıcı ve inan bana yıllar içerisinde şu yaptıklarımızdan ötürü en ufak bir maddi manevi kaybım olmadı, kazancım oldu ama kaybım olmadı inan.

İnanıyorum bu ustalarımız da bir gün bizi anlayacak. Asıl derdimizin mesleğe gönül vermiş, vergi mükellefi emektar ustalar değil çantacılar olduğunu anlayacaklar.

Bunu anlayan nice değerli ustalarımız tek tek bu mecraya gelmeye bu nedenle başlıyor zira içimizde kötülük yok. Bu nedenle her ilden ustalarla tanışmak burada kaynaşmak istiyoruz neden? O ilden bize danışan arkadaşlarımızı yönlendirebileceğimiz güvenilir adreslerimiz olsun diye.

Farklı forumlardaki yaklaşımlar da usta haklarını korumaya yönelik olsa da başarılı olunmadığı ortada. Eğer başarılı olunsaydı, hak hukuk gerçekten gözetilebilseydi ülkenin her yerinden bana bize forumlara binlerce usta şikayeti gelmezdi.

Şimdi bunlara karşı tek bir satır dahi yazmayan arkadaşlar işin kolayını bulmuş, varsa yoksa tüüü kaka tavsiyeforumu diyorlar.

Bunun yerine çok farklı yollar bulunabilir bence. Kavga dövüş ile bu işlerin yürümeyeceği belli. :ok

Geri
Üst Alt