Olan olmuş geçen geçmiş biten bitmiş artık sevgili Özgür.
Ben bütün gece cevap bekledim ama sonra öğrendim ki Ahmet hesabını kapatmış hakaretlerinden ötürü.
Herkesin hayata bakış açısı farklı, geyiğini makarasını yaparız, adamın bakkala manava kapısını kapatmasını da anlarız ve bizi de ilgilendirmez kendi sitesi kendi kararı ama saygısızlık etmedik hiç bir zaman. Sitem ile söylenen sözlerle hakareti birbirine karıştırmamak lazım ki bu da zaten iyi bir tartışma kültürü gerektirir. Ben sadece bizi gerekçe gösterip değerli bir ustayı forumundan kovmasına olan sitemimi dile getirdim halen de lafımın arkasındayım. Gerisi beni ve bizi ilgilendirmiyor şu saatten sonra.
Başından beri yazdığım şeyleri yine yazayım, Seveni ve nefret edeni hepsi bana istedikleri yerden ulaşabileceklerini biliyor. Tahmin ediyorum ki aslında Arızanotları da biliyordur.
Forumumuzun da sıkı takipçisi olduğuna göre bu mesajımı da okuyacaktır o nedenle ben admin@tavsiyeforumu.com -
adem.helvaci@gmail.com -
adem.helvaci5@gmail.com -
bilinclituketicidernegi@gmail.com - youtube/adem helvacı - twitter ademhelvac3 - wp 05550951148 ve benim aklıma gelmeyen ama sosyalde bin tane yerde yazılı olan iletişim kanallarından birisinden diliyorsa irtibat kurabilir, rahatsız olduğu bir durum var ise yazabilir yine de elimden bir şey gelirse neden olmasın seve seve yardımcı olurum. Şartlar olgunlaşır, karşılıklı hatalar anlaşılır özürler dilenir yine buyur ederiz gelir gönlünce yazar çizer, davet ederse gider yazarız vs vs.
Kendi kararı kendi tavrı bu noktadan sonra ister düşman bellesin bizi, isterse takkeyi önüne koyup düşünsün bakalım ''Ben de hata yapmış olabilirmiyim?'' diye.
Ayrıca bu sabah Vestel ile görüşme sağladım tartışmalara konu olan kaynak ile ilgili. Bu kaynağın İlk çıkışı 2016 yılının 7 inci ayıymış. Revize edilmiş, ayrıştırılmış, revize edilmiş, dallara bölünüp ayrı bülten çıkılmış, revize edile edile bu güne kadar ulaşmış. Tek tek takibini yaptım yani dünkü söylemlerde ''Ben 2018 de çalışma yapmıştım siz kaynak olarak 2019 gösterdiniz'' (Revizyon tarihi o) söylemleri de çürümüş oluyor.
Bizim kimseyi itibarsızlaştırma derdimiz olmaz, sadece size göre çalışma sizin, bize göre değil, Size göre kaynak sizsiniz, bize göre Vestelin kendisi.
Bu basit anlaşmazlık için bu kadar yaygara ve hakarete de gerek yoktu zaar, alın çalışmanız sizin olsun.
Neyse, buradan açık teklif, Kibriniz izin verirse ve ''Şurada da şu kalmış onu da silin'' diyeceğiniz bir konu/mesaj/link var ise yukarıda yazdığım iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz. Hatta dilerseniz ARIZANOTLARI sözcüğünü forumda yasaklayabiliriz ,insanlar arızanotları yazarsa ********** çıksın bizim için hiç sorun değil.
Sizden gelen,gelecek,gelmiş olan,gelmeye niyeti olan,aklının kenarında duran vs herhangi bir bilgiye bu forumda kimsenin ihtiyacı bulunmamaktadır.
Yine de Saygı İle
Kibirli provokatör kaypak çomar Adem Helvacı