meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
yaşa Adem abi gayemiz bu zaten.Sevgili Mert;
ustamız özgün yorumlamıştır, eklemiştir, fazla geleniçıkarmıştır daha iyi hale getirmiştir vs saygım sonsuz ancak kaynak verdiği linkleri hatırlıyorum zira toplantı odasında da bunun görüşmesi olmuştu ve o zaman da yine aynı karar avarmıştık, Bilgilerin kaynağı TAMAMEN VESTEL MÜHENDİSLERİ. Bu durumda ne Arızanotlarının ne de diğer arkadaşın talepleri yerine getirilmedi elbette. Mevzunun üstünden de aylar yıllar geçmiş ama halen hakkımızda ''Emeğimi yayınladılar kaynak vermediler'' ithamları hoş olmuyor.
Biz burada bir forum isminden bahsetmekten mi korkacağız yahu? ''Bizde yok kardeşim, Arızanotlarında ... ustamız var o yardımcı olur'' demenin nesinden çekineceğiz biz?
Ben şimdi verdiği linkleri sildim kendisinden kıymetli değil ama yöntem de bu olmamalı yahu.
Bakış açılarımız farklı diye sürekli olarak tüü kaka olan taraf biz oluyoruz.
Biz açık mecrayız kardeşim, hayatımız boyunca da böyle olacağız, ücretli üyelik, gizli linkler, yazılım linklerinin altına reklam linkleri gizlemeler vs vs hiç birisi hiç bir zaman olmayacak bu forumda. Nokta.
Rahatsız olanlar için yapabileceğimiz bir şey yok ancak ortada yasadışı bir durum da yok. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz biz.
Sebebi işte senin yaşadığın durum ve durumlardan dolayı.
Yeter bu milletin iş bilmeyen insanlardan çektiği. (Senin dert çektiğin ustalardan bahsediyorum, bu da alınganlık nedeni olmasın şimdi)
Diğer konuda beni bir arkadaş aç gözlü ev sahibi ilan etti?
yüzyüze görüştüğüm eş dost hatta kayınpederim 50 liranın arkasına düşmüşsün dediler.
Servisi haklı bulan, sen bari işi biliyorsun nasıl tesisat firmasının kurmasına izin verdin diyenler çıktı.
Olsun desinler var olayım 50 liranın arkasına düşeyim ben kötü olayım.
Gayem , gayemiz servislere , kendini usta sananlara tüketici yolunacak kaz değildir, sürekli üç kağıtçılık yapamazsınız bunu öğretelim ,tüketiciyi salak yerine koyamazsınız bunu gösterelim yeter.
Burda İnce bir çizgi var geçen komşuda marangozluk işim vardı sağolsun halletti ,dolabı dükkana götürdük çok güzel bir söz yazmış dükkan sahibi "alın teri teşekkür ile ödenmez"
Bende bu bilinçle borcumuz ne diye sorduğumda komşuyuz diye utana sıkıla istediği rakamdan fazlasını verdim , çünkü biliyorum hak ettiği söylediğinden çok fazlasıydı.Biz demiyoruz ki tüm servisler üç kağıtçı hırsızdır diye, bilakis bunu söylemem de zerre sakınca bulmuyorum edirne vestel servis sahibinden tutunda elemanlarından çok memnunum.Hepsi güler yüzlü işini kitaba göre yapan , iyi arkadaşlar.Daha bugün aldığım buzdolabı için servisin kendisi aradı arkadaşlardan memnun kaldınız mı, dolapta sorun var mı vs. şeklinde.vestel merkez değil yani servis arıyor.
Ustalar aynı şekilde , adam usta dır usta diyorum , özenerek işini severek yapar , yaptığı işin arkasında durur istediğinin fazlasını verelim.
Son olarak yazıyorum lütfen ticari amaç ile, olaya sadece para olarak bakan, yaptığı işin arkasında duracak kadar cesareti olmayan lütfen ne servislik yapsın nede ustalık.Milletin hakkına girmeyin üç günlük dünyada gidin limon satın arkadaşım!