17 mb 82 mainbord önemli

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Sevgili Mert;

ustamız özgün yorumlamıştır, eklemiştir, fazla geleniçıkarmıştır daha iyi hale getirmiştir vs saygım sonsuz ancak kaynak verdiği linkleri hatırlıyorum zira toplantı odasında da bunun görüşmesi olmuştu ve o zaman da yine aynı karar avarmıştık, Bilgilerin kaynağı TAMAMEN VESTEL MÜHENDİSLERİ. Bu durumda ne Arızanotlarının ne de diğer arkadaşın talepleri yerine getirilmedi elbette. Mevzunun üstünden de aylar yıllar geçmiş ama halen hakkımızda ''Emeğimi yayınladılar kaynak vermediler'' ithamları hoş olmuyor.

Biz burada bir forum isminden bahsetmekten mi korkacağız yahu? ''Bizde yok kardeşim, Arızanotlarında ... ustamız var o yardımcı olur'' demenin nesinden çekineceğiz biz?

Ben şimdi verdiği linkleri sildim kendisinden kıymetli değil ama yöntem de bu olmamalı yahu.

Bakış açılarımız farklı diye sürekli olarak tüü kaka olan taraf biz oluyoruz.

Biz açık mecrayız kardeşim, hayatımız boyunca da böyle olacağız, ücretli üyelik, gizli linkler, yazılım linklerinin altına reklam linkleri gizlemeler vs vs hiç birisi hiç bir zaman olmayacak bu forumda. Nokta.

Rahatsız olanlar için yapabileceğimiz bir şey yok ancak ortada yasadışı bir durum da yok. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz biz.

Sebebi işte senin yaşadığın durum ve durumlardan dolayı.

Yeter bu milletin iş bilmeyen insanlardan çektiği. (Senin dert çektiğin ustalardan bahsediyorum, bu da alınganlık nedeni olmasın şimdi)
yaşa Adem abi gayemiz bu zaten.

Diğer konuda beni bir arkadaş aç gözlü ev sahibi ilan etti?

yüzyüze görüştüğüm eş dost hatta kayınpederim 50 liranın arkasına düşmüşsün dediler.

Servisi haklı bulan, sen bari işi biliyorsun nasıl tesisat firmasının kurmasına izin verdin diyenler çıktı.

Olsun desinler var olayım 50 liranın arkasına düşeyim ben kötü olayım.

Gayem , gayemiz servislere , kendini usta sananlara tüketici yolunacak kaz değildir, sürekli üç kağıtçılık yapamazsınız bunu öğretelim ,tüketiciyi salak yerine koyamazsınız bunu gösterelim yeter.

Burda İnce bir çizgi var geçen komşuda marangozluk işim vardı sağolsun halletti ,dolabı dükkana götürdük çok güzel bir söz yazmış dükkan sahibi "alın teri teşekkür ile ödenmez"

Bende bu bilinçle borcumuz ne diye sorduğumda komşuyuz diye utana sıkıla istediği rakamdan fazlasını verdim , çünkü biliyorum hak ettiği söylediğinden çok fazlasıydı.Biz demiyoruz ki tüm servisler üç kağıtçı hırsızdır diye, bilakis bunu söylemem de zerre sakınca bulmuyorum edirne vestel servis sahibinden tutunda elemanlarından çok memnunum.Hepsi güler yüzlü işini kitaba göre yapan , iyi arkadaşlar.Daha bugün aldığım buzdolabı için servisin kendisi aradı arkadaşlardan memnun kaldınız mı, dolapta sorun var mı vs. şeklinde.vestel merkez değil yani servis arıyor.

Ustalar aynı şekilde , adam usta dır usta diyorum , özenerek işini severek yapar , yaptığı işin arkasında durur istediğinin fazlasını verelim.

Son olarak yazıyorum lütfen ticari amaç ile, olaya sadece para olarak bakan, yaptığı işin arkasında duracak kadar cesareti olmayan lütfen ne servislik yapsın nede ustalık.Milletin hakkına girmeyin üç günlük dünyada gidin limon satın arkadaşım!

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
Belgenin yayın tarihine bakın. Fatura-1 Kartlar ve Onarımları - 2019
Gerçekten hazımsızsınız. 2018de yayınladığım yazıyı vestel mal ettiniz.
Peki öyle olsun. Diğer şaselerin kaynağı nedir acaba? onları da ekler misiniz?
Mesela uart üzerinden programlamanın kaynağını da ekleyebilir misiniz acaba?
NAND Flashın panel üzerindeki etkisini açıklayan bir servis dökümanı da yok mu?
Tamirciliğe o kadar uzaksınız ki birinin bu tür bir inceleme yapabileceğini kabul edemiyorsunuz. Siz burada evde canı sıkılan gençlere yazılım verirken ben çok dilli sitelerde arıza önerisi veriyorum.
Bizim Güneydoğu'da şöyle bir sistem vardır. Akraban ne kadar haksız olursa olsun karşıdakinin tarafını tutmazsın hep bir açığını ararsın. Ben bu tür insanlara gundi derim sizin anlayacağınız şekliyle çomar.
Ado laf ebeleğinde üstüne yok. AKPli olmayabilirsini ama tam bir anadolu çomarısın. Bana YAVRUM dedin ve ben bunu unutmayacağım.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Tamirciliğe o kadar uzaksınız ki birinin bu tür bir inceleme yapabileceğini kabul edemiyorsunuz. Siz burada evde canı sıkılan gençlere yazılım verirken ben çok dilli sitelerde arıza önerisi veriyorum.
Bizim Güneydoğu'da şöyle bir sistem vardır. Akraban ne kadar haksız olursa olsun karşıdakinin tarafını tutmazsın hep bir açığını ararsın. Ben bu tür insanlara gundi derim sizin anlayacağınız şekliyle çomar.
Ado laf ebeleğinde üstüne yok. AKPli olmayabilirsini ama tam bir anadolu çomarısın. Bana YAVRUM dedin ve ben bunu unutmayacağım.

konuya polemik yaratmak için yazmıyorum zira benim farklı konularda müzdarip olduğum dertlerim var.Ancak yapım gereği ortads bir haksızlık varsa ben oradayım.

yine sizin haklı olduğunuz bir durum varsa ki ortaya çıksın diye soruyorum.

ilgili arıza çözümü ilk siz mi buldunuz?

Bulduktan sonra vestele mi ilettiniz?

İlk sizin bulduğunuza dair kanıt ,görsel vs. var mı?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Ocak 2019da güncellendi

IMG_20200513_004148.jpg

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
125
44
1. mesajı vestelin 2019da yayınladığı (ki servis değilim ve o dökümanı ilk kez burada gördüm) servis kitabından aldığımı iddia ediyorlar ve bu şekilde yaparak beni itibarsızlaştırıp alıntı içeriği yayınlamalarını haklı çıkarıyorlar. ama unuttuğunuz şey konu alıntı değil. Ado denen çomar bana hakaret etti ve bunu örtbas etmek için saçmalıyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ya usta bırak bu işleri de sen gerçek hazımsızlığın nedir onu yaz kapatalım mevzuyu zira forumda destek bekleyen insanlar var.

Mevzu burada halka açık yazılım paylaşmamız ise hep paylaşacağız,
Mevzu burada insanları sizin gibi egosu tavan yapmış, kendisini atom mühendisi zanneden kibir abidelerinin eline düşmeden kendi basit sorunlarını kendilerinin halletmelerini sağlamak mı? Devam edeceğiz.
Mevzu burada kaliteni ortaya koyarak sarfettiğin o hakaretlere karşılık vermem için zorlaman mı? Sana ben bu sarfettiklerin için tek sözcük dahi kullanmam Allah affetsin seni.
Küçümsediğin, hor gördüğün o insanlar senin karakterinde kişiler yüzünden çektiklerinin sonucu olarak bu mecralarda çözüm arıyorlar.
Ömer ustaya yazdığın o küçümseyici cümleler ile hakir gördüğün bu insanlar bir şekilde sizin elinize düşmeden kendi sorunlarını halletmek için buralardalar. Kendilerine veya akrabalarına yardımcı olabilmek için çırpınıyorlar.
Mevzu işin içine AKP diyerek bir de siyaseti sokmaya çalışmansa biz dünkü çocuk değiliz gelmeyiz o ayaklara. Biz siyasei hangi aklı başında insanlarla konuşacağımızı iyi biliriz.

Ruhunda ego dışında bir şeyler de var ise, kelime dağarcığında hakaret dışında 1-2 bilgi kırıntısı varsa oturup seninle bu işlr neden bu hale geldi tek tek madde madde konuşuruz istersen.

''Deplasmanda rahat değilim benim sahama gel'' diyorsan hay hay, yeter ki bu kadar agresif tavır sergilemeden önce bir düşün bakalım aklıselim şekilde, nedir bu adamların derdi, niye böyle yapıyorlar, bu işlerin bu hale gelmesinde gerçekten piyasadakilerin bu derece etkisi mi oldu?

Ama ne gerek var değil mi?

Sen yaz usta buraya, sırala, SİNSİ, KAYPAK, PROVOKATÖR, ÇOMAR.

Sen YAVRUM'u unutma, ben yukarıdakileri yazdım bir kenara :ok

Gelelim senin mevzunun çıkış noktasına.

Az önce teraspy teraspy Alo abi aradı beni ve geçmişten bazı mevzuları, senin bu hırçınlığının çıkış noktasını anlattı.

Alo abiye göre sen haklısın, abime de çok değer veririm o eğer ''Haklı'' diyorsa benim yaptığım bir yanlış olabilir diye düşündüm dinledim kendisini.

Elektrotek ile senin arandaki bu hak kimin mevzusunda bana göre bu bilgilerin çıkış kaynağı VESTEL olduğu için senin hak talep etmen mantıklı gelmedi ki o dönem bana sorduklarında da ben fikrimi olumsuz yönde belirtmiştim.

Alo abi ise üzerinde çalışma yapıldığı için senin hak sahibi olacağını düşünüyor. Burada devreye yine senin bu çalışmaları yaptığın ana kaynak ile ilgili hiç bir bilgi girmediğin konusu devreye giriyor.

Yani siz aslında ana kaynak VESTEL e ait olmasına karşın bu belgede belli oynamalar yapıp (Size göre atomu parçalarına ayırmışsınız ve biz aciz kullar bunların ne olduğunu bilmeyen gariban köylüleriz, zaten tamirden de anlamayız, neyse ki siz yüce abilerimiz var da başımız sıkışınca kapınızı çalıyoruz) forumunuzda yayınlamışsınız, elektrotek bunları c/p yapmış (burada siz haklısınız) bizim forumda yayınlamış. Siz forumda belli uyarılarda bulunmuşsunuz ve bunun üzerine bizden fikir istenmiş, ben kendi fikrimi ana çalışmanın Vestel olması nedeniyle sizin hak talep edemeyeceğiniz yönde belirttim, sonrasında çok da olayın içinde değildim, geri kalan kısım ile Ahmet ilgilendi, sonra o dönem sen bu forumdan istediğin adaleti alamamışsın, belli ki o günden bu güne kadar da bu derece nefretle doldurmuşsun içini.

Atladığım yer var mı bilmiyorum ama gerek benim hatırladıklarım, gerekse Alo abinin hatırlattıklarından yola çıkarak durum bu.

Şimdi gelelim mevzuya.

Yukarıda yazdım, işinize gelmeyen yerleri pas geçtiğiniz için bir kere daha yazayım.
Velev ki bu çalışmalar sizin ve biz de size haksızlık ettik. Bu kadar kin beslemek yerine, herkes istediği yerden yazabiliyor bana, Siz de yazıp, ''kardeşim selamınaleyküm, ben ....forumundan ...., bak burada böyle bir durum var haksızlık etiniz, sonra da ya dikkate almadınız ya atladınız, bu konuyla ilgilenirmisin'' desen incilerin mi dökülürdü?

Yani kibrin bu kadar mı büyük usta?

Ben youtube da forumda kimlerden ne özürler diliyorum sırf geciktiğim için, geç cevapladığım için, bazı mesajları görmediğim atladığım için, bu insanlar bana benim hatamdan dolayı tekrar yazınca bir şeyleri mi eksiliyor?

Ne var yani ortada bir konu var, sana göre sen haklısın, bana göre değilsin. Bunun orta yolu bulunamazmıydı?

Mesajlar bu derece kıymetlimiyiş sence? Sildim gitti.

Bizden bu derece nefret edeceğinize biraz da siz kibrinizden feragat edin bu insanları, bizleri anlamaya çalışın usta ne var bunda?

Sana göre biz burada usta aşağılıyormuşuz mesela.

Biz burada USTA değil sahtekarları aşağılıyoruz. Memleketin her yerinde nice kaliteli ustalarımıza yönlendiriyoruz insanları. her ilden elimizden geldiğince usta olarak gördüğümüz, güvendiğimiz, vergi mükellefi gerçek esnaflar ile çalışmaya gayret ediyoruz.

Arabasının arkasına ... elektronik yazıp vergisiz kirasız dertsiz tasasız, japon yapıştırıcı ile led tamir edip vatandaşın yüzlerce lirasını alan şahıslar ile mücadele diyoruz biz.

Sizin bakış açınıza göre biz yanlış bir şey mi yapıyoruz?

Reflektörü makasla kesen şahsı ben yerden yere vururum sen alkışlarmısın?

Japon yapıştırıcı ile led şapkası yapıştıran ve 450tl para alan şahıs senin gözünde ustamıdır?

Elbette biliyorum ki bunlar senin de onaylayacağın konular değil o halde bize duyduğun bu nefret neden?

parti mevzularına kadar burada yazılıp çizilenleri bildiğine göre forumu takip ediyorsun demek ki.

Gel yaz usta ne kaybedersin, Gelip yazarım senin orada uzun uzun ne kaybederim ki?

Ama öyle gelip de burada benim ne çomarlığımı ne kaypaklığımı bırakırsan bir yere kadar susarım açık ve net.

Bu kadar şey yazdım, şu yazdıklarımın içerisinde tek bir yalan satır var ise itirazını bekliyorum. Ona göre bakalım ne kaypaklığım ne çomarlığım varmış.

Halen buradaysan yatmıyorum sabaha kadar çözeceğiz bu mevzuyu haydi bakalım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
1. mesajı vestelin 2019da yayınladığı (ki servis değilim ve o dökümanı ilk kez burada gördüm) servis kitabından aldığımı iddia ediyorlar ve bu şekilde yaparak beni itibarsızlaştırıp alıntı içeriği yayınlamalarını haklı çıkarıyorlar. ama unuttuğunuz şey konu alıntı değil. Ado denen çomar bana hakaret etti ve bunu örtbas etmek için saçmalıyor.
Usta senin gözünü Ado bürümüş, Sana onları paylaşan ben değilim TEKNOwest TEKNOWEST usta Yani ortada bir saçmalayan var ama ben değilim, bak bu kadar sinir iyi değil. Yaş kaç bu arada? :)

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Anlasldi bu abimizin derdi buradaki kitleyi kullanarak sitesinin reklamini yapmanin pesinde. Acik ve net. Hani vardir ya sanatcilar birbirlerine laf atip gundeme gelmeye calisirlar. Sitesi kac yillik bilemem ama ana sayfada oylamaya katilan kisi sayisi 17 evet 17... Bizler art niyetli olsak her birimiz 1 yildiz versek o oy orani 0.00001 e duser Ama once seviyenize inmemiz ve sizin gibi kucuk hesaplarin adami olmamiz gerek Gundi bey. Geciniz bunlari.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Anlasldi bu abimizin derdi buradaki kitleyi kullanarak sitesinin reklamini yapmanin pesinde. Acik ve net. Hani vardir ya sanatcilar birbirlerine laf atip gundeme gelmeye calisirlar. Sitesi kac yillik bilemem ama ana sayfada oylamaya katilan kisi sayisi 17 evet 17... Bizler art niyetli olsak her birimiz 1 yildiz versek o oy orani 0.00001 e duser Ama once seviyenize inmemiz ve sizin gibi kucuk hesaplarin adami olmamiz gerek Gundi bey. Geciniz bunlari.
Adama 'Bizi anla'' diyorum, E tabi o zaman onu da anlamak lazım. Ben halen ortada çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ya atladığımız ya da gözümüzden kaçan bir şeyler vardır elbet.

Ustanın teorisine göre (Dalga geçmiyorum hakaret de değil) Vestel ustadan bilgi çalmış oluyor bu durumda. Yani kronolojik ilerlersek durum bu.

Hakaretlerinin arasındaki minik minik bilgileri alıp mevzuyu çözmeye çalışacağız bakalım :ok

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Ya usta bırak bu işleri de sen gerçek hazımsızlığın nedir onu yaz kapatalım mevzuyu zira forumda destek bekleyen insanlar var.

Mevzu burada halka açık yazılım paylaşmamız ise hep paylaşacağız,
Mevzu burada insanları sizin gibi egosu tavan yapmış, kendisini atom mühendisi zanneden kibir abidelerinin eline düşmeden kendi basit sorunlarını kendilerinin halletmelerini sağlamak mı? Devam edeceğiz.
Mevzu burada kaliteni ortaya koyarak sarfettiğin o hakaretlere karşılık vermem için zorlaman mı? Sana ben bu sarfettiklerin için tek sözcük dahi kullanmam Allah affetsin seni.
Küçümsediğin, hor gördüğün o insanlar senin karakterinde kişiler yüzünden çektiklerinin sonucu olarak bu mecralarda çözüm arıyorlar.
Ömer ustaya yazdığın o küçümseyici cümleler ile hakir gördüğün bu insanlar bir şekilde sizin elinize düşmeden kendi sorunlarını halletmek için buralardalar. Kendilerine veya akrabalarına yardımcı olabilmek için çırpınıyorlar.
Mevzu işin içine AKP diyerek bir de siyaseti sokmaya çalışmansa biz dünkü çocuk değiliz gelmeyiz o ayaklara. Biz siyasei hangi aklı başında insanlarla konuşacağımızı iyi biliriz.

Ruhunda ego dışında bir şeyler de var ise, kelime dağarcığında hakaret dışında 1-2 bilgi kırıntısı varsa oturup seninle bu işlr neden bu hale geldi tek tek madde madde konuşuruz istersen.

''Deplasmanda rahat değilim benim sahama gel'' diyorsan hay hay, yeter ki bu kadar agresif tavır sergilemeden önce bir düşün bakalım aklıselim şekilde, nedir bu adamların derdi, niye böyle yapıyorlar, bu işlerin bu hale gelmesinde gerçekten piyasadakilerin bu derece etkisi mi oldu?

Ama ne gerek var değil mi?

Sen yaz usta buraya, sırala, SİNSİ, KAYPAK, PROVOKATÖR, ÇOMAR.

Sen YAVRUM'u unutma, ben yukarıdakileri yazdım bir kenara :ok

Gelelim senin mevzunun çıkış noktasına.

Az önce teraspy teraspy Alo abi aradı beni ve geçmişten bazı mevzuları, senin bu hırçınlığının çıkış noktasını anlattı.

Alo abiye göre sen haklısın, abime de çok değer veririm o eğer ''Haklı'' diyorsa benim yaptığım bir yanlış olabilir diye düşündüm dinledim kendisini.

Elektrotek ile senin arandaki bu hak kimin mevzusunda bana göre bu bilgilerin çıkış kaynağı VESTEL olduğu için senin hak talep etmen mantıklı gelmedi ki o dönem bana sorduklarında da ben fikrimi olumsuz yönde belirtmiştim.

Alo abi ise üzerinde çalışma yapıldığı için senin hak sahibi olacağını düşünüyor. Burada devreye yine senin bu çalışmaları yaptığın ana kaynak ile ilgili hiç bir bilgi girmediğin konusu devreye giriyor.

Yani siz aslında ana kaynak VESTEL e ait olmasına karşın bu belgede belli oynamalar yapıp (Size göre atomu parçalarına ayırmışsınız ve biz aciz kullar bunların ne olduğunu bilmeyen gariban köylüleriz, zaten tamirden de anlamayız, neyse ki siz yüce abilerimiz var da başımız sıkışınca kapınızı çalıyoruz) forumunuzda yayınlamışsınız, elektrotek bunları c/p yapmış (burada siz haklısınız) bizim forumda yayınlamış. Siz forumda belli uyarılarda bulunmuşsunuz ve bunun üzerine bizden fikir istenmiş, ben kendi fikrimi ana çalışmanın Vestel olması nedeniyle sizin hak talep edemeyeceğiniz yönde belirttim, sonrasında çok da olayın içinde değildim, geri kalan kısım ile Ahmet ilgilendi, sonra o dönem sen bu forumdan istediğin adaleti alamamışsın, belli ki o günden bu güne kadar da bu derece nefretle doldurmuşsun içini.

Atladığım yer var mı bilmiyorum ama gerek benim hatırladıklarım, gerekse Alo abinin hatırlattıklarından yola çıkarak durum bu.

Şimdi gelelim mevzuya.

Yukarıda yazdım, işinize gelmeyen yerleri pas geçtiğiniz için bir kere daha yazayım.
Velev ki bu çalışmalar sizin ve biz de size haksızlık ettik. Bu kadar kin beslemek yerine, herkes istediği yerden yazabiliyor bana, Siz de yazıp, ''kardeşim selamınaleyküm, ben ....forumundan ...., bak burada böyle bir durum var haksızlık etiniz, sonra da ya dikkate almadınız ya atladınız, bu konuyla ilgilenirmisin'' desen incilerin mi dökülürdü?

Yani kibrin bu kadar mı büyük usta?

Ben youtube da forumda kimlerden ne özürler diliyorum sırf geciktiğim için, geç cevapladığım için, bazı mesajları görmediğim atladığım için, bu insanlar bana benim hatamdan dolayı tekrar yazınca bir şeyleri mi eksiliyor?

Ne var yani ortada bir konu var, sana göre sen haklısın, bana göre değilsin. Bunun orta yolu bulunamazmıydı?

Mesajlar bu derece kıymetlimiyiş sence? Sildim gitti.

Bizden bu derece nefret edeceğinize biraz da siz kibrinizden feragat edin bu insanları, bizleri anlamaya çalışın usta ne var bunda?

Sana göre biz burada usta aşağılıyormuşuz mesela.

Biz burada USTA değil sahtekarları aşağılıyoruz. Memleketin her yerinde nice kaliteli ustalarımıza yönlendiriyoruz insanları. her ilden elimizden geldiğince usta olarak gördüğümüz, güvendiğimiz, vergi mükellefi gerçek esnaflar ile çalışmaya gayret ediyoruz.

Arabasının arkasına ... elektronik yazıp vergisiz kirasız dertsiz tasasız, japon yapıştırıcı ile led tamir edip vatandaşın yüzlerce lirasını alan şahıslar ile mücadele diyoruz biz.

Sizin bakış açınıza göre biz yanlış bir şey mi yapıyoruz?

Reflektörü makasla kesen şahsı ben yerden yere vururum sen alkışlarmısın?

Japon yapıştırıcı ile led şapkası yapıştıran ve 450tl para alan şahıs senin gözünde ustamıdır?

Elbette biliyorum ki bunlar senin de onaylayacağın konular değil o halde bize duyduğun bu nefret neden?

parti mevzularına kadar burada yazılıp çizilenleri bildiğine göre forumu takip ediyorsun demek ki.

Gel yaz usta ne kaybedersin, Gelip yazarım senin orada uzun uzun ne kaybederim ki?

Ama öyle gelip de burada benim ne çomarlığımı ne kaypaklığımı bırakırsan bir yere kadar susarım açık ve net.

Bu kadar şey yazdım, şu yazdıklarımın içerisinde tek bir yalan satır var ise itirazını bekliyorum. Ona göre bakalım ne kaypaklığım ne çomarlığım varmış.

Halen buradaysan yatmıyorum sabaha kadar çözeceğiz bu mevzuyu haydi bakalım.
Servis değilmiş vestelin dökümanını hiç görmemiş ama ne
Adama 'Bizi anla'' diyorum, E tabi o zaman onu da anlamak lazım. Ben halen ortada çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ya atladığımız ya da gözümüzden kaçan bir şeyler vardır elbet.

Ustanın teorisine göre (Dalga geçmiyorum hakaret de değil) Vestel ustadan bilgi çalmış oluyor bu durumda. Yani kronolojik ilerlersek durum bu.

Hakaretlerinin arasındaki minik minik bilgileri alıp mevzuyu çözmeye çalışacağız bakalım :ok
Evet bunun patenti de bende ilk ben yazdım bunu demin öbür konuda nasıl aynı şeyi yazarsın Adem Usta ???

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sıkıntı yok, DELİKANLI gibi derdini anlatamayacak tipler bunlar. Anlatamazlar çünkü yaptıkları Hırsızlık, Yolsuzluk, vatandaşı dolandırmak vs.

Kapalı kapılar ardında bize küfredenler, Siyasi olarak bizi düşman görenler Yaptıkları SAHTEKARLIKLARI ortaya döktüğümüz için rahatsız olanlar, Vergi kaçırdığını ifşa ettiklerimiz, Reklam gelirlerini düşürdüklerimiz, burada vatandaşa karşılıksız teknik bilgi paylaştığı için forumlarından USTA kovanlar ve bu zihniyette olan kim var ise size yazıyorum. ''Siz hepiniz biz tek yavrum''

Ömer Genç arizanotlari
Ademe telefonda "uzatılmasın konu çünkü haklı" demiştim ama bence çok ayıp ettin şimdi ,okuyunca çok şaşırdım ,Anadolu çomarı diyerek kişiliğe indirdin olayı ,haklı iken haksız duruma düşmek bu olsa gerek ,yukarıda ademin yazısını alıntıladım ,orada senin adın nerede geçiyor? ,hangi cümlede ,hangi kelimede geçiyor acaba ki "bana yavrum dedin" deyip çomarlığa indiriyorsun olayı , şimdi senin bir özür borcun var bana göre ve derhal özür dilemelisin, konu çok uzadı ve uzuyor , ben sadece senin adın nerede geçiyor onu öğrenmek istiyorum ,adının geçtiği ve " işte burada" diyebileceğin yer neresidir ki bu kadar tepki veriyorsun.

Geri
Üst Alt