Kolaylık dilerim ?Daha kullanmadım ? işler çok yoğun onlaine suremin düşmesinden anlamışsınızdır ?
Bilmiyor bazen bazı elemanlar, emsal göstermek lazım o zaman ikna oluyorlar. ?Ürünü elektronik pos olarak çekmeli taksit için , gıda olarak gösteriyosa taksit yapmaz.
Aa,disket çıkıp-takılan cins mi acaba sevgili özgürİçindeki disk 340-400 lira bandında satılıyor, bu nasıl iş çözemedim ben

Öyleymiş emmi, Technopat ve dh forumda arkadaşlar açıp bakmış, çıkabilir sistemliymiş.Aa,disket çıkıp-takılan cins mi acaba sevgili özgür![]()
Hımmm,süper ,yani bozulursa kasanın devresi bozulacak ,diske zarar gelmeyecekÖyleymiş emmi, Technopat ve dh forumda arkadaşlar açıp bakmış, çıkabilir sistemliymiş.

Öyle gözüküyor ?Hımmm,süper ,yani bozulursa kasanın devresi bozulacak ,diske zarar gelmeyecek![]()
Burada BİM çalışanı varmı broşürde peşine 6 taksit yazıyor taksit yaptırmak isteyince barkottan baktı yokmuş geri aldı.
Onda vade farkı alıyor, üründe peşin fiyatına taksit var eleman becerememiş yok demiştir.Tek çekim yapıp SMS veya bankacılık uygulaması üzerinden taksitlendirebilirdiniz.
Onda vade farkı alıyor, üründe peşin fiyatına taksit var eleman becerememiş yok demiştir.