teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,138
- 65
Sevgili tekno ,güzellikleri kullanmanın yaşı olur mu hiçihtiyarlayınca herhalde bizde emmi gibi olucaz sanırım![]()

Sevgili tekno ,güzellikleri kullanmanın yaşı olur mu hiçihtiyarlayınca herhalde bizde emmi gibi olucaz sanırım![]()
Hocam Bucadayım sizden haber bekliyorumYarın telefon eder öğrenirim mutlaka,İzmirde neredesin acaba ,onlar pazarcılık da yapıyorlar
![]()
Bugün aradım ,"alattin abi artık 30 tlden veriyoruz" dedi,ayrıca "Levent" ve Yıkıkkemer" pazarlarına çıkıyorlarmış,sanırım p.tesi-salı günleri gidiyorlar artık,sana yakınsa ve o pazara gidiyorsan telefonunu alıp sana verebilirim ,olmazsa benim yaptığım gibi de yapabilirsinHocam Bucadayım sizden haber bekliyorum
Tamamdır hocam öyle yaparım " İlyassss" ?Bugün aradım ,"alattin abi artık 30 tlden veriyoruz" dedi,ayrıca "Levent" ve Yıkıkkemer" pazarlarına çıkıyorlarmış,sanırım p.tesi-salı günleri gidiyorlar artık,sana yakınsa ve o pazara gidiyorsan telefonunu alıp sana verebilirim ,olmazsa benim yaptığım gibi de yapabilirsin,pazara git ve "canlıdan ilyassss" diye bağırırsan bulursun bence,baba-oğullar gidiyorlar pazara
![]()
Şaka değil haaa, gerçekten de öyle seslen ,oğlunun adı alperTamamdır hocam öyle yaparım " İlyassss" ?
Tamamdır abi sağolasınŞaka değil haaa, gerçekten de öyle seslen ,oğlunun adı alper,hatta yanlarına gidersen mutlaka "alattin abi yolladı beni" diye de söyle , "pazarcı ilyasss" de ,satıcılara da sor ,canlıdan ilyas kim diye
![]()