AndroidTvBoxTurkiye
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,497
Hangi AB ülkesinde örnek verelim, yurt dışından 1 Euro'luk anahtarlık yada 5 Euro'luk mouse alındığında 18 bin - 20 bin Euro ödeniyor?AB ülkeleri vatandaşını nasıl ithalatçı sınıfına sokmuyor? Aynı kurallar AB ülkelerinde de söz konusu... Bu arada ben de yurtdışında yaşıyorum. Aynı prosedürler AB ülkelerinin vatandaşları için söz konusudur.
AB vatandaşları, Türklere göre daha uyumlu davranış sergileme becerisine sahip olduğu için, katlanmak zorunda kalacağı prosedürleri öğrenince, hiç öyle protest davranış sergilemezler. Yurtdışına gıden - gelen birine temin ettirme yolunu tercih eder, genellikle...
Kargo şirketlerinin yapılanması, AB ülkelerinde yıllar önce tamamlandı, bitti. Bu işleri kargo şirketleri, müşterileri adına yürütmektedir. Elektronik ortamda vekaletini gönderdikten sonra, kargo firması, sizin adınıza bütün işlemleri yapmaktadır.
DH forumda yurtdışı ürün başlığında bir mesajım var. O mesajımı bulup okursanız, İspanyol kayınbiraderimin, Çin'den satın aldığı, matador ekmek fırını cihazı için satın aldığı şalterin, nasıl ve ne gerekçe ile reddedildiği okuyun. Devamında internetten, consumer ya da commercial ürün getirtmenin sınırlarının neler olduğunu daha iyi özümseyeceksiniz.
Gümrük birliği anlaşmasına imza koyduğumuz için, mal ve hizmet ithalat ya da ihracaatında, AB'nin aldığı kararları uygulamak zorundayız maalesef...
Bir önceki mesajımda ; "kimse kimsenin gönüllü pazarı olmaz" dedim ama konunun derinliğini anlamamışsınız, sanırım.![]()
Ayrıca aynı kurallar AB ülkelerindede geçerli deyip olayı kasıtlı olarak çarpıtma niyetinde olduğunuz bariz belli oluyor. Bizimde yurt dışında yaşayan bir çok arkadaşımız var.
AB siyasetçileri, Türklere göre daha vatandaşını düşünme davranışı sergileme becerisine sahip olduğu için, hiç öyle vatandaşın zararına uygulamalar sergilemezler...
Son düzenleme: