hocam next 2023 te hem server de güncelle seçenegi var hemde local deBizimki youtube açınca otomatik alıyor ,ben uğraşmıyorum api ile ,ama elle yapılırmı bilemem,hadi yaptık diyelim ,bunu cihaza nasıl atacağız bilmiyorum ,denemek lazım ,eve dönünce bakayım bakalım ,yapılabilecek mi?
yok sadece kurcalarken gördüm, api güncelle yerinde hem server hemde local şeçenegi var, server diyelimki firma destegi keserse diye sordum, manuel nasıl ekleyebiliriz diye soru geldi aklımaOynadın mı o api ile peki? yani cihazdaki api ile
Bende bir yazılımda usb üzerine youtube config de yedekleniyor ,ama hangi yazılım bilmiyorum ,doğrusunu istersen gerek de duymadım ama eve döndüğümde kesin bakarımyok sadece kurcalarken gördüm, api güncelle yerinde hem server hemde local şeçenegi var, server diyelimki firma destegi keserse diye sordum, manuel nasıl ekleyebiliriz diye soru geldi aklıma
Hocam resimdeki gibi ama nasıl yükleme yapılır local den anlamadım,Bende bir yazılımda usb üzerine youtube config de yedekleniyor ,ama hangi yazılım bilmiyorum ,doğrusunu istersen gerek de duymadım ama eve döndüğümde kesin bakarım
hocam kaydet diye bir şeçenek yokÇeviri hatası bu , "local" yerel demek,yani usb oluyor burada local
Senin cihazda farklı uzantı olabilir ,yabancı örnekte uzantısı xml ,cihazdan alınabiliyorsa usbye kaydet ,bak uzantısı ne imiş
Bazı cihazlarda "cfg" olarak kaydediyor,aslında gerek de yok ama bazen firmalar vermeyebiliyor ,tabii o zaman elle yüklenmesi iyi olurhocam kaydet diye bir şeçenek yok
büğün next in resmi watsaptan numarasına mesaj yazdım onlarda bilmiyoruz dediler çok ilğinç
hocam firmalar belli bir zaman sonra, server leri çalışmıyor veya desteği kesiyorlar o yüzden belki lazım olur diye araştırdım, tabi şimdi gerek yok ama birgün lazım olabilirBazı cihazlarda "cfg" olarak kaydediyor,aslında gerek de yok ama bazen firmalar vermeyebiliyor ,tabii o zaman elle yüklenmesi iyi olur
Hangi cihaz bu ,nextin miydi? evet ise ,modeli ne bunun ,6605 ise bakalım api dosyasına erişebilecekmiyimhocam firmalar belli bir zaman sonra, server leri çalışmıyor veya desteği kesiyorlar o yüzden belki lazım olur diye araştırdım, tabi şimdi gerek yok ama birgün lazım olabilir