Kızılay la Ensar vakfı gibi diyemedinmi, vergiden kaçınıyorum, vergi kaçırmıyorum, ülke tam tımarane, gücü olan arkası olan zayıfı bağırta bağırta anladınız, sonra beyin göçü neden oluyormuş.
Vergimiz çatır çatır çıkıyor çok şükür, sadece zamanında ödeyemiyoruz.
Devletime vergi ödemekle ilgili sorunum yok, toplum bilinci oluşmuş hiç bir vatandaşta da bu sorun olmaz zaten ve vergimi bir şekilde ödüyorum, peki bu gelir ve vergi adaletsizliğine sebep olanlara hakkımı helal ediyormuyum?
Haram zıkkım olsun fakir fukaranın, dar gelirlinin vergisi ile şatafat yaşayanlara..
Haram olsun Din üzerinden vatandaşa ''Peygamberimizin bir yamalı hırkası vardı'' diyerek milyonluk arabalara binenlere.
Haram olsun Yerli Milli diyerek Alman arabaları ile gezenlere.
Haram olsun iktidarı ve muhalefeti ile siyaset oyunları sayesinde kendileri lüx hayatlar yaşarken, Devletten parti yardımı alıp lüx arabalarla, takım elbiselerle caka satıp milleti pazarlarda artık meyve sebze toplamaya mahkum edenlere.
Haram olsun yetim hakkı yiyenlere
Haram olsun Gazi hakkı yiyenlere
Haram olsun bir davadan 50-100 bin para alıp vergi levhasında ''Zarar beyan etmiştir'' yazanlara
Haram olsun vitrininde kilo kilo satılık altın bulundurup vergi levhasına ''Zarar beyan etmiştir'' diyenlere
Haram olsun Dolar 8,5tl iken 8500tl ye sattıkları tv nin fiyatını, Dolar 7,5 olunca 7500'e düşürmeyenlere
Haram olsun Bunca Şehit vatan evladının kemiklerini sızlatacak şekilde Vatan toprağını Kanadalı altın madeni şirketine peşkeş çekenlere.
Yazmaya kalksak forumu kapatırlar yoksa daha çok devam ederim de..
Siz en iyisi deşmeyin yaramızı lütfen. hazır forumda siyasi konulara yasak getirmişken mevzu başka noktalara sürüklenmesin.