YörelPazar Çekilişini Kazanan talihli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu da mı gol değil be :)
Neyse ihtiyaçlarımızı bizde satın alma yoluyla gerçekleştiririz inşallah.

onca yıldır katılım sağladığım çekilişlerden ilk defa kazandım :))) bana bu duyguyu yaşatan tavsiyeforum'a ve @İlteriş Yılmaz hocam'a teşekkürlerimi sunuyorum :))

onca yıldır katılım sağladığım çekilişlerden ilk defa kazandım :))) bana bu duyguyu yaşatan tavsiyeforum'a ve @İlteriş Yılmaz hocam'a teşekkürlerimi sunuyorum :))
Katılan ve kazanan bütün dostlara selam olsun bizler teşekkür ederiz bir sonraki çekiliş ve alışverişlerinizde görüşmek dileğiyle saygılar ?

@sanko özel mesajınıza bakınız.

@İlteriş Yılmaz @Sota İş gereği telefon olmayan bir alanda idim.Çıkınca sms 'i gördüm.Harika bir sürpriz oldu.13 Ekim doğum günüm. Aslında sipariş vermek için planlarım vardı.Fakat bu ay ev alma ile ilgili epey maddi yük olunca ertelemek zorunda kalmıştım.Hem maddi zorlukların olduğu bir zamanda hem de doğum günümde harika bir hediye oldu.
Allah paylaşılana karşılık 10 katını paylaşana nasip etsin.
Tekrardan teşekkür ederim.

Bu çekilişten de elimiz boş döndük. Önümüzdeki çekilişlere bakacaz artık. Bir dahakine çevremdeki herkesi foruma üye yapıp şansımı arttırmayı düşünüyorum. :kiskis

Yine çıkmadı ? kazananları tebrik ederim... ?
Böyle şeylerde benim de hiç şansım yoktur. 2 sene boyunca her hafta aynı sayıları sabit sayısal oynayıp 2 sene boyunca başkalarını zengin edince daha iyi anladım :kop

An itibari ile Yurtiçi kargodan bildirim geldi tarafıma kargonuz yola çıktı diye ?

Geri
Üst Alt