Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,042
sana bir iha yada dron filosu lazım ilteriş?????İnsanlara size otobüsle gönderiyoruz gidin alın diyemiyoruz işte :/ yoksa çok düşündüm ?
sana bir iha yada dron filosu lazım ilteriş?????
Tavsiye forum üyeleri ile bir işbirliği düşünülebilir mi acaba her ilde üyemiz vardır bir düşün bence bunuYapar mıyız, yaparız. Ben kendimden beklerim ??
Tavsiye forum üyeleri ile bir işbirliği düşünülebilir mi acaba her ilde üyemiz vardır bir düşün bence bunu
Hani dedin ya hassas ürünlerden sipariş verene nasıl otobüse git derim diye buna bir çözüm yolu olabilir müsait üyelerimiz olursa, büyük şehirlerde zor olabilir ama küçük yerlerde çözüm olabilir bu diye sesli düşünüyorum sadeceMesela nasıl bir iş birliği olabilir?
Onun organizesi zor olur. Tam otobüse verdin alacak üyenin işi çıktı.Sonrası arapsaçı olur.Hani dedin ya hassas ürünlerden sipariş verene nasıl otobüse git derim diye buna bir çözüm yolu olabilir müsait üyelerimiz olursa, büyük şehirlerde zor olabilir ama küçük yerlerde çözüm olabilir bu diye sesli düşünüyorum sadece
İşte iyi düşünmek gerekir, hatır için değil, emeğin karşılığını vererek bir organizasyon yapılabilir, benimki sadece ham fikir, değerlendirmek İlteriş kardeşime kalmış, illa olacak diye bir şey yok ancak bu kargo sistemiyle soğuk zincir ürünler zor pazarlanır maalesefOnun organizesi zor olur. Tam otobüse verdin alacak üyenin işi çıktı.Sonrası arapsaçı olur.
İşte iyi düşünmek gerekir, hatır için değil, emeğin karşılığını vererek bir organizasyon yapılabilir, benimki sadece ham fikir, değerlendirmek İlteriş kardeşime kalmış, illa olacak diye bir şey yok ancak bu kargo sistemiyle soğuk zincir ürünler zor pazarlanır maalesef
Hacim arttıkça daha güzel olacak şeyler bunlar, düşünmeye devamFikir üzerinde düşünmek lazım ancak biraz zor. Ancak çözüm için her bir kıvılcım değerli, teşekkürler. ☺? Yurtiçi bu konuda daha iyi diğer kargolara göre. Ancak burda çok yoğunuz diyorlar. 30 km ileride şube. Kargoyu buraya getirirsen olur diyorlar. Oda tekil paketlerde ekonomik olmuyor. Ona çözüm oluşturmaya çalışıyorum şuanda. Mesela geçen gün bir ürün gönderdim ertesi gün istanbulda kişiye teslim edildi. Onu çözmeye çalışıyorum. ☺
Bugün instagram'da gezerken benzer firmalara ait sayfalar gördüm.İnstagram mecrası sanki reklam için iyi bir ortam gibi.İnstagram üzerinden çekiliş ile güzel bir reklam çalışması iyi olabilir.