Yörel Pazar Kampanya Duyurusu (YorelPazar.com üzerinden alışverişlerde geçerli)

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Hani dedin ya hassas ürünlerden sipariş verene nasıl otobüse git derim diye buna bir çözüm yolu olabilir müsait üyelerimiz olursa, büyük şehirlerde zor olabilir ama küçük yerlerde çözüm olabilir bu diye sesli düşünüyorum sadece
Onun organizesi zor olur. Tam otobüse verdin alacak üyenin işi çıktı.Sonrası arapsaçı olur.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Onun organizesi zor olur. Tam otobüse verdin alacak üyenin işi çıktı.Sonrası arapsaçı olur.
İşte iyi düşünmek gerekir, hatır için değil, emeğin karşılığını vererek bir organizasyon yapılabilir, benimki sadece ham fikir, değerlendirmek İlteriş kardeşime kalmış, illa olacak diye bir şey yok ancak bu kargo sistemiyle soğuk zincir ürünler zor pazarlanır maalesef

İlteriş Yılmaz Çevrimdışı

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
İşte iyi düşünmek gerekir, hatır için değil, emeğin karşılığını vererek bir organizasyon yapılabilir, benimki sadece ham fikir, değerlendirmek İlteriş kardeşime kalmış, illa olacak diye bir şey yok ancak bu kargo sistemiyle soğuk zincir ürünler zor pazarlanır maalesef

Fikir üzerinde düşünmek lazım ancak biraz zor. Ancak çözüm için her bir kıvılcım değerli, teşekkürler. ☺️? Yurtiçi bu konuda daha iyi diğer kargolara göre. Ancak burda çok yoğunuz diyorlar. 30 km ileride şube. Kargoyu buraya getirirsen olur diyorlar. Oda tekil paketlerde ekonomik olmuyor. Ona çözüm oluşturmaya çalışıyorum şuanda. Mesela geçen gün bir ürün gönderdim ertesi gün istanbulda kişiye teslim edildi. Onu çözmeye çalışıyorum. ☺️

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Fikir üzerinde düşünmek lazım ancak biraz zor. Ancak çözüm için her bir kıvılcım değerli, teşekkürler. ☺? Yurtiçi bu konuda daha iyi diğer kargolara göre. Ancak burda çok yoğunuz diyorlar. 30 km ileride şube. Kargoyu buraya getirirsen olur diyorlar. Oda tekil paketlerde ekonomik olmuyor. Ona çözüm oluşturmaya çalışıyorum şuanda. Mesela geçen gün bir ürün gönderdim ertesi gün istanbulda kişiye teslim edildi. Onu çözmeye çalışıyorum. ☺
Hacim arttıkça daha güzel olacak şeyler bunlar, düşünmeye devam

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
38
Bugün instagram'da gezerken benzer firmalara ait sayfalar gördüm.İnstagram mecrası sanki reklam için iyi bir ortam gibi.İnstagram üzerinden çekiliş ile güzel bir reklam çalışması iyi olabilir.

İlteriş Yılmaz Çevrimdışı

İlteriş Yılmaz 

Süper Üye
18 Eyl 2020
698
Bugün instagram'da gezerken benzer firmalara ait sayfalar gördüm.İnstagram mecrası sanki reklam için iyi bir ortam gibi.İnstagram üzerinden çekiliş ile güzel bir reklam çalışması iyi olabilir.
aktif olarak kullanıyoruz. Çekilişte düşünüyoruz evet ☺️

Geri
Üst Alt