"Yol'un Öyküsü" için röportaj adamları aranıyor

Araba motorları eskiden beygir gücüne göre belirleniyor du neden boğa gücü değil yada bu tarz ürünlere neden beygir fotosu değilde boğa fotosu koyarlar:alala:durt

Sucuk fotosu koymayı akıl edememiş olabilirler :hihi yada beygir.Bunların telifi yok ondan da olabilir
Hemen hemen bütün hayvanları gördüm ,aslında öyle masumlar ki,burunlarından soluyan hayvan hiç görmedim,tam tersi arabamın aynasını yalıyorlardı :),bir de kızınca bağırırız "önüne baksana öküz" diye ,halbuki öküz yürürken bakına bakına yürür,önüne geçtiğinde yolunu değiştiriyor ,neyse muhabbet başlıyor birazdan :haha1

Dost üzümü gelmiş. Allah getirenden gönderenden razı olsun ???

@sanko86 @İlteriş Yılmaz

20210925_184155.jpg
Afiyet şeker olsun üstad.Herkesi beklerim inşallah.

Biraz geç oldu ama işler yoğun malum. Çokta editleyemesemde doğal kalsın dedim, çekim zaten telefonla oldu doğaçlama giderken :sirit
Diline sağlık Hasan Abi'm :clap @sanko86

Biraz geç oldu ama işler yoğun malum. Çokta editleyemesemde doğal kalsın dedim, çekim zaten telefonla oldu doğaçlama giderken :sirit

Aha o kadraja girmiş üzümlerin bir kısmı şu an masamda duruyor ve afiyetle götürüyorum , tekrar teşekkür ediyorum @sanko86 :ok

Ben beğenmedim ,kimdir sanko96 ,ne iş yapar,ne yer ne içer ,nerede yaşar,evli mi bekar mı ,çoluğu çocuğu var mı. :hihi Birisi var ,ağaçların arasında tarlada yürüyor gülümseyerek ,o kadar :kiskis

Geri
Üst Alt