Dimi o kadar sucuk varken bizim aklımıza da ne geldi baksana ?Bu tarz mamüllerin üzerinden neden hep boğa yada gergedan resmi oluyor anlamış değilim
Dimi o kadar sucuk varken bizim aklımıza da ne geldi baksana ?Bu tarz mamüllerin üzerinden neden hep boğa yada gergedan resmi oluyor anlamış değilim
sucukDimi o kadar sucuk varken bizim aklımıza da ne geldi baksana ?
Bu tarz mamüllerin üzerinden neden hep boğa yada gergedan resmi oluyor anlamış değilim
Asıl ilginç olan ,neden hayvanların fotoları konur,bunu tartışmak lazımAraba motorları eskiden beygir gücüne göre belirleniyor du neden boğa gücü değil yada bu tarz ürünlere neden beygir fotosu değilde boğa fotosu koyarlar
Sucuk fotosu koymayı akıl edememiş olabilirler yada beygir.Bunların telifi yok ondan da olabilirAsıl ilginç olan ,neden hayvanların fotoları konur,bunu tartışmak lazım
Hemen hemen bütün hayvanları gördüm ,aslında öyle masumlar ki,burunlarından soluyan hayvan hiç görmedim,tam tersi arabamın aynasını yalıyorlardı ,bir de kızınca bağırırız "önüne baksana öküz" diye ,halbuki öküz yürürken bakına bakına yürür,önüne geçtiğinde yolunu değiştiriyor ,neyse muhabbet başlıyor birazdanSucuk fotosu koymayı akıl edememiş olabilirler yada beygir.Bunların telifi yok ondan da olabilir
Yok almayayım,uykumu kaçırıyorE ozaman gelsin
Afiyet şeker olsun üstad.Herkesi beklerim inşallah.
Gönder gelsin paşamOh Afiyet olsun,
Benim memleket afyon şimdi sana
Göndersem ayıp olur mu ?
Verilmek istenen mesaj belli abiBu tarz mamüllerin üzerinden neden hep boğa yada gergedan resmi oluyor anlamış değilim
Ben beğenmedim ,kimdir sanko96 ,ne iş yapar,ne yer ne içer ,nerede yaşar,evli mi bekar mı ,çoluğu çocuğu var mı. Birisi var ,ağaçların arasında tarlada yürüyor gülümseyerek ,o kadarBiraz geç oldu ama işler yoğun malum. Çokta editleyemesemde doğal kalsın dedim, çekim zaten telefonla oldu doğaçlama giderken
Diline sağlık Hasan Abi'm sanko86