Gayet güzeldi hocam, herşey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle ?Biz görevimizi yaptık.İnşallah sınavı geçtik gibi
Sen ne zaman dönüyorsun be adam?Gayet güzeldi hocam, herşey için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle ?
Geliyorum ya kızma ??Sen ne zaman dönüyorsun be adam?
65500 Kullanıcıları topa tutuyor haberin olsun.Geliyorum ya kızma ??
Geliyom geliyom ? bizde onları topa tutarız yayında. Bilgi topuna ?65500 Kullanıcıları topa tutuyor haberin olsun.
Daha canlı yayın yapıciiik
Abe dur daha biz görmedik, tabi senin tuzun kuru alo İlteriş gel "bitti"Sen ne zaman dönüyorsun be adam?
Abi engel oldu maalesef, bir sonraki tura görüşmek dileğiyle inşallah ??Abe dur daha biz görmedik, tabi senin tuzun kuru alo İlteriş gel "bitti"
Biz ömrümüzde bı kere belki göreceğiz mani oluyorsun ??
İnşallah bir problem yoktur. Şifa diliyorum ?Ben yazıyı yeni gördüm Safranbolu'ya da bekleriz birdahaki sefere. Birdahaki sefere diyorum karantinadayız ailecek :(
Yanına koşa koşa gittiğin adama selam söyle "kalemi kırıldı bilsin" ?Abi engel oldu maalesef, bir sonraki tura görüşmek dileğiyle inşallah ??
Eyvallah abi, elbet bir gün buluşacağız ?Yanına koşa koşa gittiğin adama selam söyle "kalemi kırıldı bilsin" ?
Sağlık olsun gönüller bir olsun ?
Çok şükür. 10 Kasım yaklaşıyor, neden olmasın ?Teşekkür ediyorum iyiyiz şuan. Nasip bu belli olmaz. Şarkı sözü gibi oldu ama, gönüller bir olsun. Bir vesile ile görüşürüz bakarsınız. Bi ara adem abi Anıtkabir etkinliği yapmıştı. Nasip