teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,218
- 65
Tamam ,bu gün ayın 18zi, ayın 21rinde yayınla yoksa karışmam ,yutubunu heklerim ona göre3 gün avans verdim yahu daha ne olsun![]()

Tamam ,bu gün ayın 18zi, ayın 21rinde yayınla yoksa karışmam ,yutubunu heklerim ona göre3 gün avans verdim yahu daha ne olsun![]()
Ben ilk videoyu çektimde maalesef yanımda masaüstü olmadığı için düzenlemeleri dönüşte yapıp toplu paylaşcam ?3 gün avans verdim yahu daha ne olsun![]()
Konuş emmi konuş ?Haksızlık bu ,olmaz ,ilteriş araba ile taaaa nerelere gidecek,sen hemen dibindeki eve gideceksin ,sayılmaz bir kere bu iş![]()
Keşke şu an 1700 km uzakta olmasam da sana çok güzel bir Bursa günü yaşatsaydım nasip bir dahaki sefere artık![]()
Bugün Bursa merkezdeyim mübarekler. Çayı olana kahve ısmarlarız ?
Sağlık olsun yine gelirim ?Keşke şu an 1700 km uzakta olmasam da sana çok güzel bir Bursa günü yaşatsaydım nasip bir dahaki sefere artık
Haber veririm dönünceSağlık olsun yine gelirim ?
Burada nereye odaklanalım ,"yol tabelası" na mı yoksa "yücel et" e mi![]()
Bugün Bursa merkezdeyim mübarekler. Çayı olana kahve ısmarlarız ?
Sen seçimini yapmışsın ?Burada nereye odaklanalım ,"yol tabelası" na mı yoksa "yücel et" e mi![]()
Yapsam sorarmıyım mübarek,sana soruyorum ben zatenSen seçimini yapmışsın ?
Bizim amacımız belliydi halbuki, sorduğuna göre ?Yapsam sorarmıyım mübarek,sana soruyorum ben zaten![]()
Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedinBizim amacımız belliydi halbuki, sorduğuna göre ?
Reklamı kokoreç ile yapcaz ???Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedin![]()
Hemde izmirli ??Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedin![]()