teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tamam ,bu gün ayın 18zi, ayın 21rinde yayınla yoksa karışmam ,yutubunu heklerim ona göre3 gün avans verdim yahu daha ne olsun
Tamam ,bu gün ayın 18zi, ayın 21rinde yayınla yoksa karışmam ,yutubunu heklerim ona göre3 gün avans verdim yahu daha ne olsun
Ben ilk videoyu çektimde maalesef yanımda masaüstü olmadığı için düzenlemeleri dönüşte yapıp toplu paylaşcam ?3 gün avans verdim yahu daha ne olsun
Konuş emmi konuş ?Haksızlık bu ,olmaz ,ilteriş araba ile taaaa nerelere gidecek,sen hemen dibindeki eve gideceksin ,sayılmaz bir kere bu iş
Keşke şu an 1700 km uzakta olmasam da sana çok güzel bir Bursa günü yaşatsaydım nasip bir dahaki sefere artık
Bugün Bursa merkezdeyim mübarekler. Çayı olana kahve ısmarlarız ?
Sağlık olsun yine gelirim ?Keşke şu an 1700 km uzakta olmasam da sana çok güzel bir Bursa günü yaşatsaydım nasip bir dahaki sefere artık
Haber veririm dönünceSağlık olsun yine gelirim ?
Burada nereye odaklanalım ,"yol tabelası" na mı yoksa "yücel et" e mi
Bugün Bursa merkezdeyim mübarekler. Çayı olana kahve ısmarlarız ?
Sen seçimini yapmışsın ?Burada nereye odaklanalım ,"yol tabelası" na mı yoksa "yücel et" e mi
Yapsam sorarmıyım mübarek,sana soruyorum ben zatenSen seçimini yapmışsın ?
Bizim amacımız belliydi halbuki, sorduğuna göre ?Yapsam sorarmıyım mübarek,sana soruyorum ben zaten
Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedinBizim amacımız belliydi halbuki, sorduğuna göre ?
Reklamı kokoreç ile yapcaz ???Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedin
Hemde izmirli ??Ben falcımıyım ,orada 2 tabela var ,ne bileyim senin acıkmadığını ,belki etçiye "şu tabelayı şuraya çek bakayım ,reklamın olsun" dedin