teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Siirt mi ,ben seni Bursa'da biliyordum.Siirt'e yolu düşene büryan kebabı ısmarlanır
Siirt mi ,ben seni Bursa'da biliyordum.Siirt'e yolu düşene büryan kebabı ısmarlanır
Artvin'i çok severim, birçok kez de ziyaret ettim. Daha Karadeniz turunu yeni bitirdim. Hatay-Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya oradan ta Artvin'e kadar. Ordan Ardahan-Kars-Erzurum-Sivas-Tokat diye devam ettik. Yeterli bir kırma mı peki? ?İlteriş Yılmaz bu rotaya direksiyon kirmak denmez, kirdin mi soyle bir Dogu Karadeniz'e kiracaksin. Come to Artvin ??
Artvin demişken Şavşat vazgeçilmezim ?İlteriş Yılmaz bu rotaya direksiyon kirmak denmez, kirdin mi soyle bir Dogu Karadeniz'e kiracaksin. Come to Artvin ??
?? Sayilmazzz,Artvin'i çok severim, birçok kez de ziyaret ettim. Daha Karadeniz turunu yeni bitirdim. Hatay-Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya oradan ta Artvin'e kadar. Ordan Ardahan-Kars-Erzurum-Sivas-Tokat diye devam ettik. Yeterli bir kırma mı peki? ?
?? ŞavşatliyimArtvin demişken Şavşat vazgeçilmezim ?
Elbet bir gün o halde ??? Sayilmazzz,
Projeden önce, projeden sonra diye ikiye ayrilir direksiyon kirmak ??
?? Şavşatliyim
Kireçliyi bilmem Meydancik ben ?Elbet bir gün o halde ?
Haha hadi ya ? Kireçli köyünü bilir misin?
? Meydancık bilmem bende, kireçli de kuzenim imamdı 1 ay kadar birlikte kaldık, gezdik oraları. Karadeniz turu yaptık yine bundan 3 4 sene önce. Geçen gittiğimizde oraya da uğramıştık oradan biliyorum ?Kireçliyi bilmem Meydancik ben ?
Geçici ikamet emmi, ekmek parasıSiirt mi ,ben seni Bursa'da biliyordum.
Şavşat'ın neresi, ben Sülesliyim anne tarafı?? Sayilmazzz,
Projeden önce, projeden sonra diye ikiye ayrilir direksiyon kirmak ??
?? Şavşatliyim
Usta yanlışlık var Konya değil Kenya olacak düzeltmiş olalımKonya ovasından değerli kardeşimiz
Meydancık ?Şavşat'ın neresi, ben Sülesliyim anne tarafı
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar İlteriş Yılmaz hocam
Ben yola çıktım, gerisini siz düşünün ?