Bize özel geliyor kokoreç ,hem de Akhisar'dan ,bir şiş alıyoruz ,ailecek bayılırız kokoreçe (yeğen sağ olsun) ,bakayım senin reklam aldığın kokoreççi nasılmış göreyimReklamı kokoreç ile yapcaz ???

Bold puntaya dikkat

Bize özel geliyor kokoreç ,hem de Akhisar'dan ,bir şiş alıyoruz ,ailecek bayılırız kokoreçe (yeğen sağ olsun) ,bakayım senin reklam aldığın kokoreççi nasılmış göreyimReklamı kokoreç ile yapcaz ???

Afiyet, bal, şeker olsun. ? Valla reklam almadım. Beleş, yolun öyküsü ?Bize özel geliyor kokoreç ,hem de Akhisar'dan ,bir şiş alıyoruz ,ailecek bayılırız kokoreçe (yeğen sağ olsun) ,bakayım senin reklam aldığın kokoreççi nasılmış göreyim
Bold puntaya dikkat![]()
Şakaydı ilterişAfiyet, bal, şeker olsun. ? Valla reklam almadım. Beleş, yolun öyküsü ?

Ama yani neden olmasındı, olaydı iyi olurdu. Ama olsundu bu seferlik böyle olsundu ?Şakaydı ilteriş![]()
Unutma,her şakanın altında gerçeklik yatarAma yani neden olmasındı, olaydı iyi olurdu. Ama olsundu bu seferlik böyle olsundu ?

Birgün ilk reklamı alırsam gerçek diye gelirim emmi ?Unutma,her şakanın altında gerçeklik yatar![]()
İnşallahBirgün ilk reklamı alırsam gerçek diye gelirim emmi ?

kokoreç için kurşunlu bizim ora kokoreç, Özlüce Çınar kokoreçReklamı kokoreç ile yapcaz ???
Yaptık biz yaptık ? güzel bi abimizlekokoreç için kurşunlu bizim ora kokoreç, Özlüce Çınar kokoreç
Oooo ,5 saat yol ,gitsek mi acabakokoreç için kurşunlu bizim ora kokoreç, Özlüce Çınar kokoreç

Ben gelince gel emmi, hem şu pandemi de biraz daha azalmış olurOooo ,5 saat yol ,gitsek mi acaba![]()
Devamı nezaman yol macerası nezaman yüklenecek abone oldum bekliyorum yapıştır videoları
Gönder gelsin bakalım kimleri gördün nerelere gittin kimden Selam getirdin
@İlteriş Yılmaz Yollarda ?