Yine Sorun

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ne diye garanti veriyorlar ki o zaman hiç vermesinler daha iyi bu ülkede hiç bir mala güven olmaz bu kafayla giderlerse.
Aynen öyle sana göre arıza olan servise göre normal sayilabiliyor bu durumda üretici servise para vermiyor. Servisde elini açıp mevladan alamıyor. Mecbur diyor ki eğer cihazda sorun yoksa servis ücreti alınır.
Bla bla gidiyor işte.
Artık garantiler de eskisi gibi değil . Kullanıcı hatasinda direk affı yok müşteriden kesiliyor

T Çevrimdışı

Teknoline 

Aktif Üye
15 May 2020
146
47
Bosch sikintili servis konusunda. Vestel beyazesyada pek sevmem ama servis olarak iyiler. Bosc buzdolabi sogutma zayif gibiydi. Servis geliriz eger sikinti yok ise 50 tl aliriz dediler. Bende dedim ki buzdolabi da alt bolme kac derece mak zorunda birde sifir bolmesi kac derce olmak zorunda. 4-8 derece alt bolme, 0 derece sifir bolmesi olmasi lazim. Tmam servis geldigi de icinde 4 tane termometre var ayni marka ayni model ve icinde 1 gundur duruyor baksinlar bakalkm kac derece gosteriyor.

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Aynen öyle sana göre arıza olan servise göre normal sayilabiliyor bu durumda üretici servise para vermiyor. Servisde elini açıp mevladan alamıyor. Mecbur diyor ki eğer cihazda sorun yoksa servis ücreti alınır.
Bla bla gidiyor işte.
Artık garantiler de eskisi gibi değil . Kullanıcı hatasinda direk affı yok müşteriden kesiliyor
Şikayetvar.com'a yazdım videoyu da yükledim aninda genel merkezden aradilar durumu hiza ettim videolu kanit var dedim ücretsiz olarak kontrol ettireceklermiş zaman kayıbından başka birşey değil.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
firmaya göre değişiyor ben aras kargoyu şikayet vara yazdım ne aradılar ne sordular.firma yüzsüz olunca yüzüne bile tükürsen yağmur yağıyor zannediyor.
aynen öyle bende Kumtel i yazdım ,önceden de arayıp kavga eder nitelikte laf söylemişti kadın, yazdıktan sonra da arayıp daha beter laflar etti.Kısaca arandı demek için ararı.En son ocağın bedelini getiren çocuğun maaşından keseceklerdi.Çocuk arayıp öyle dedi.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
aynen öyle bende Kumtel i yazdım ,önceden de arayıp kavga eder nitelikte laf söylemişti kadın, yazdıktan sonra da arayıp daha beter laflar etti.Kısaca arandı demek için ararı.En son ocağın bedelini getiren çocuğun maaşından keseceklerdi.Çocuk arayıp öyle dedi.
aras kargo o kadar yüzsüzki aramadı birde hem müşteri temsilcisinin hemde serinkuyu şubesinin telefonlarını açık bırakmışlar telefonla ulaşılamıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
firmaya göre değişiyor ben aras kargoyu şikayet vara yazdım ne aradılar ne sordular.firma yüzsüz olunca yüzüne bile tükürsen yağmur yağıyor zannediyor.
Aynen öyle marka önemli .
Vestel sektörde 4 sene mi oldu 5 mi ne ; şikayet var sitesinde çözüm rekortmeni olmaya devam ediyor.

Geri
Üst Alt