Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,805
sistem herşeyi otomatik yapıyor. (çekilişi yapma, kazanan talihliyi açıklama,talihliye DM atarak bilgilerini isteme gibi)Aile daha önemli çekilişi yarın yapsan da olur.
sistem herşeyi otomatik yapıyor. (çekilişi yapma, kazanan talihliyi açıklama,talihliye DM atarak bilgilerini isteme gibi)Aile daha önemli çekilişi yarın yapsan da olur.
Katılıp katılmama konusunda kararsız kaldım.sistem herşeyi otomatik yapıyor. (çekilişi yapma, kazanan talihliyi açıklama,talihliye DM atarak bilgilerini isteme gibi)
sen açaman Sota başkan onu biliyoruz zaten devir et çekiliş işini ayda yılda bir çekiliş oluyor zaten konuya hakim kamera ile arası iyi olan deneyimli ustamız Adem Helvacı hocam yapsın çekilişleri kendiside gönüllü oldu zaten bi he desen el versen Adem Helvacı hocam bak nasıl canlı canlı çekiliş yapacak ...Şuan pc başındayım panel kısmında yapılacak işler var.
Ev ahalisiyle papaz durumdayız ( bizimle ilgilenmiyorsun diye) birde yayın açarsam vay halime
Ayda yılda bir mi, Neredeyse her ay düzenlemeye başladık.sen açaman Sota başkan onu biliyoruz zaten devir et çekiliş işini ayda yılda bir çekiliş oluyor zaten konuya hakim kamera ile arası iyi olan deneyimli ustamız Adem Helvacı hocam yapsın çekilişleri kendiside gönüllü oldu zaten bi he desen el versen Adem Helvacı hocam bak nasıl canlı canlı çekiliş yapacak ...
Yapma Aragorn Hocam ne zaman canlı desek sen işi hep güvenliğe getiriyorsun bizde sonuna kadar güveniyoruz şüphemiz yok hile hurda var demiyoruz zaten biraz eğlenmek istiyoruz keyifli bir çekiliş olsun diyoruz çekiliş bahane sohbet eylence şahane diyoruz sen düz mantık olsa ne olacak olmasa ne olacak zaten üç kuruşluk hediye diyorsun doğru sende haklısın.Benim anlamadığım canlı olsa ne olacak olmasa ne olacak, bence gayet güvenilir bir sitemiz ve çekiliş sistemimiz var, herkese iyi seneler, şansı bol olan kazansın.
Ozaman Ado hocayı ıkna edın. gerisini bana bırakın.Yapma Aragorn Hocam ne zaman canlı desek sen işi hep güvenliğe getiriyorsun bizde sonuna kadar güveniyoruz şüphemiz yok hile hurda var demiyoruz zaten biraz eğlenmek istiyoruz keyifli bir çekiliş olsun diyoruz çekiliş bahane sohbet eylence şahane diyoruz sen düz mantık olsa ne olacak olmasa ne olacak zaten üç kuruşluk hediye diyorsun doğru sende haklısın.
Adem Helvacı Usta bu gününü de ailesine ayırsın.Ozaman Ado hocayı ıkna edın. gerisini bana bırakın.