O yaşlı boşver onu? gence yaraşır bişey buBütün çekilişe katılan arkadaşlara ve forum sahibine sesleniyorum, biliyorsunuz yakın zamanda emmi ustanın evine hırsız girdi, herkes çekiliş hakkından vazgeçerek , hediye olarak ustaya gönderilmesini talep ediyorum,
Ruhu gençtir belkiO yaşlı boşver onu? gence yaraşır bişey bu
Gerekeni ayrıca yaparız.Bütün çekilişe katılan arkadaşlara ve forum sahibine sesleniyorum, biliyorsunuz yakın zamanda emmi ustanın evine hırsız girdi, herkes çekiliş hakkından vazgeçerek , hediye olarak ustaya gönderilmesini talep ediyorum,
O yaşlı boşver onu? gence yaraşır bişey bu
Bakma sen sevgili kabus ,bende katılırsam hediye nasılsa bana çıkacak ,fiko da bunu bildiğinden benim katılmamam için elinden geleni yapıyorRuhu gençtir belki
Evet ,herkes ,ben hariçÇekilişe herkes katilabiliyormu
Kesinlikleçekilişi adem helvacı canlı yayında yapsa güzel olmazmı ?
biri canlı çekiliş mi dedi o dediğin olmaz admin çok yoğun başını kaşıyacak vakti yok bence çekiliş sistemi bu haliyle devam edecekse tümden kalkmalı... ? forumun %51 kısmı çekiliş sisteminin cansız olmasından şikayetçi değil çekiliş olsunda nasıl oluyorsa olsun ... modunda iki üç kişinin canlı çanlı çekiliş istemesiyle canlı çekiliş olmaz .. şimdiden kazanan arkadaşı tebrik ediyorum kesene bereket Sota başkan canlı canlı çekiliş bekliyoruz belki yılbaşı süprizi yaparsın canlı canlı gümbür gümbür yılbaşı çekilişi olmasını temenni ediyorum .... ?Bu sefer canlı olsun yılbaşı etkinliği niteliğinde lütfen rica ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle
Şuan pc başındayım panel kısmında yapılacak işler var.biri canlı çekiliş mi dedi o dediğin olmaz admin çok yoğun başını kaşıyacak vakti yok bence çekiliş sistemi bu haliyle devam edecekse tümden kalkmalı... ? forumun %51 kısmı çekiliş sisteminin cansız olmasından şikayetçi değil çekiliş olsunda nasıl oluyorsa olsun ... modunda iki üç kişinin canlı çanlı çekiliş istemesiyle canlı çekiliş olmaz .. şimdiden kazanan arkadaşı tebrik ediyorum kesene bereket Sota başkan canlı canlı çekiliş bekliyoruz belki yılbaşı süprizi yaparsın canlı canlı gümbür gümbür yılbaşı çekilişi olmasını temenni ediyorum .... ?
Aile daha önemli çekilişi yarın yapsan da olur.Şuan pc başındayım panel kısmında yapılacak işler var.
Ev ahalisiyle papaz durumdayız ( bizimle ilgilenmiyorsun diye) birde yayın açarsam vay halime