marka yada model olarak bu fiyata bu çok iyi dedginiz bir model varmıdır ?şimdi yabancı marka hiç bakma yerli servisi kalitesi iyi bir markaya bak ilerde arıza durumu olursa parçası ucuz bulması kolay olur tavsiye dersen bütçen belli ne isteğini sen haha iyi bilirsin yeni nesil hepsi R600A yanıcı parlayıcı gaz aynı tip motor kullanıyor hemen hemen standart malzemeler ile üretiliyor buzdolapları plastik kalitesi birde tasarımları farklı sadece birkaç ufak özellik ekleyip fiyanı arttırıyorlar bütcene göz zevkine hangisi uygun ise onu al
beko arçelik grundig buzdolabında bu 3 markadan biri derimmarka yada model olarak bu fiyata bu çok iyi dedginiz bir model varmıdır ?
Sinek vızıltısı gibi kompresör sesi var ve gecenin sessizliğinde kötü oluyor.eski bir vestel buzdolabı üretim çalışanı olarak tecrübelerime dayanarak samsung buzdolabı almanızı öneririm. 10 yıllık inverter kompresör garantisi avantajı sessiz çalışma ve enerji performansı bu klasmanda samsung tercih edilebilir nitelikte...
Üst seviye dolaplar hariç geneli aynı kalitededir. Tek farkları kompresör kaliteleri ancak ben piyasanın en ucuz ve 3 yıl garantiye sahip dolaplarını alın diyorum. +4 yıl ek garanti yaptırır 7 sene kafanız rahat kullanırsınız. Ortalama ömürleri zaten 10 yıl.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
arçelik üretimi arçelik garantili garanti süresi 3 yıl site hatası yanlış yazılmışAraştırmalarım sonucu en iyi fiyat performans ürününZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu dolap oldugunu gördüm. Siz ne dersiniz arkadaşlar ? Tek bir sorun var hepsiburadada garanti 3 yıl yerine 2 yıl gözüküyor. Bu normal mi ? benim bildigim altuslar 3 yıl garantili olur. Sizlerin fikirleri varmıdır altus konusunda arkadaşlar ?
Altus her zaman 3 yıl garantili. HB de öyle yazabilir ama bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Bu arada BİM buzdolabı getiriyor. Keysmart 2099₺ Altus ile aynı kalitedir, büyüklük size yeterse alternatif olarak bakabilirsiniz. Ücretsiz nakliyeside var. Ben yıllardır ÇM, Buzdolabı, termosifon aldığımda özellikle dijital almıyorum. Mutfakda her şey pişiyor buhar oluyor bu buhar dolabın ön gögüsünde bugulanma ve led ekranda sıvı teması riski yaşatabiliyor. Bu tamamen benim görüşüm. Davlumbazınız var ve hava alan bir mutfak sahibiyseniz dijital almanız sorun yaşatmaz.Araştırmalarım sonucu en iyi fiyat performans ürününZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu dolap oldugunu gördüm. Siz ne dersiniz arkadaşlar ? Tek bir sorun var hepsiburadada garanti 3 yıl yerine 2 yıl gözüküyor. Bu normal mi ? benim bildigim altuslar 3 yıl garantili olur. Sizlerin fikirleri varmıdır altus konusunda arkadaşlar ?
Peki bu lcd de bugulanma olayının önüne geçemezmiyiz jelatin tarzı birşey yapıştırsak ? Veya arıza oluştugunda tamiri zor bir parça mıdır led ekran ?Altus her zaman 3 yıl garantili. HB de öyle yazabilir ama bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Bu arada BİM buzdolabı getiriyor. Keysmart 2099₺ Altus ile aynı kalitedir, büyüklük size yeterse alternatif olarak bakabilirsiniz. Ücretsiz nakliyeside var. Ben yıllardır ÇM, Buzdolabı, termosifon aldığımda özellikle dijital almıyorum. Mutfakda her şey pişiyor buhar oluyor bu buhar dolabın ön gögüsünde bugulanma ve led ekranda sıvı teması riski yaşatabiliyor. Bu tamamen benim görüşüm. Davlumbazınız var ve hava alan bir mutfak sahibiyseniz dijital almanız sorun yaşatmaz.