Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Sevgili emre,cia gibisin maşallah :haha1
Valla hocam birsürü foruma üyeyim habire forum forum geziyordum uydu cihazı zamanında

Öncelikle usta degilim ,amatörce bu isi kurcalamaya calisan birisiyim..Evet dogrudur iki almanca forumda ve ingilzce icerikli bir forumda buraya yönlendirme amacli bir kac mesajim var..
Alçak gönüllü mütevazi insanları severim olsun insanlara faydalı olmakta güzel birşey

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Eskiden medion marka uydu cihazı kullanmıştım güzel cihazdı bu forumda da mb100 kartlar için bir yazılım paylaşmıştı üyelerden biri medion smart tv yazılımı görünce hoşuna gitti smart menüsü ilgimi çekmişti alman formunda bizim mb130 anakarta uyumlu yazılım aradım ama bitürlü denk getiremedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Teşekkür ederim güzel cevabın için sevgili emre :ok
Rica ederim hocam baştacısınız

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eskiden medion marka uydu cihazı kullanmıştım güzel cihazdı bu forumda da mb100 kartlar için bir yazılım paylaşmıştı üyelerden biri medion smart tv yazılımı görünce hoşuna gitti smart menüsü ilgimi çekmişti alman formunda bizim mb130 anakarta uyumlu yazılım aradım ama bitürlü denk getiremedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Rica ederim hocam baştacısınız
Sanki profilden medion seçiliyordu gibi hatırlıyorum,yani tv medion gibi davranıyordu.Ama yine hatırladığım kadarı ile,ilk kurulumda ülke olarak TR dışından seçim yapılırsa değişik portal da çıkabilir,tabii emin değilim ,benim eski kartta oluyordu bu işlem :)

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
medion portal icerik olarak farkli degil ki, hatta bazi mb130 portalinda netflix bile yok..starturl linki var denemek isterseniz.. veya taraqyiciya yazarak acarsiniz.
Medion marka yazılımın menü görsel olarak hoşuma gitmişti o yüzden merak ettim bizim mb130 v5 kartlara uygun yazılımı varmı acaba

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
Sanki profilden medion seçiliyordu gibi hatırlıyorum,yani tv medion gibi davranıyordu.Ama yine hatırladığım kadarı ile,ilk kurulumda ülke olarak TR dışından seçim yapılırsa değişik portal da çıkabilir,tabii emin değilim ,benim eski kartta oluyordu bu işlem :)
Hocam nasıl yani bizim vestel profilindenmi seçiliyor

elinjizde ful yaziliminiz var ise güncelleme yazilimi indirip denenebilir..
Vestel mb130 v5 uyumlu yazılımı varmı medion markanın

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
eger smart menüden bahsediyorsaniz yukarda paylastigim linki tarayicida veya webapptester ile acmaniz yeterli..@teraspy nin yazdigi gibi profilden de portal yönlendirmesi yapilabilir.Medion anakartlara göre yazilim paylasmiyor modellere göre paylasiyor mb130 icinde güncelleme yazilimi var elbette..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tarayıcıdan girdim subdomain fınder diye bi sayfa çıktı
Aaa,hata yapmış olmayasın, benim laptopta çıkıyor gibi(devam etmedim :) )

byalo-293.png

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
407
46
eger smart menüden bahsediyorsaniz yukarda paylastigim linki tarayicida veya webapptester ile acmaniz yeterli..@teraspy nin yazdigi gibi profilden de portal yönlendirmesi yapilabilir.Medion anakartlara göre yazilim paylasmiyor modellere göre paylasiyor mb130 icinde güncelleme yazilimi var elbette..
Profilden nasıl portal yönlendirme yapılıyor

Geri
Üst Alt