teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu adresi de ekleyelim bari sevgili hosbuldukBazi mb130 larda browser sorunu var yoksa eger browser e adresi yazdiginda acilmasi lazim.
Şimdi ekledim bile ...
Bu adresi de ekleyelim bari sevgili hosbuldukBazi mb130 larda browser sorunu var yoksa eger browser e adresi yazdiginda acilmasi lazim.
bende yarın sabah deniyeceğim hosbulduk attığın linki arıyodum zaten teşekkürler bakalım tahminim kendi browser üzerinden açar ama yarın deneyip görücem ben müsadenizi istiyim hayırlı gecelerSanırım hosbulduğun verdiği 2.ci link senin aradığın link,gitti çünkü trt ana sayfasına,şimdi orada belgesel açtım izliyorum ,ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim.
Sen nasıl izliyeceksin peki mb130 kart ile bu linki,hadi ben yaptığım usbye attım izliyorum,merak ettim
valla ekip şaheneymiş çalışmanın severek yapıldığı bu saatten belliBu adresi de ekleyelim bari sevgili hosbulduk
Şimdi ekledim bile ...
İyi geceler,bende kaçacağım zaten,gözlerim yoruldu iyiceben müsadenizi istiyim hayırlı geceler
Resimdeki portalda link seçeneği bir çıksa süper olacak da ,belki sevgili rfve yaparBizim portalı biz yapıyoruz,kendimize ait olacak biterse ,tabii
İYİ GECELER
Bizim portalı biz yapıyoruz
İyi geceler,bende kaçacağım zaten,gözlerim yoruldu iyice
Resimdeki portalda link seçeneği bir çıksa süper olacak da ,belki sevgili rfve yapar
Yani ikonların üzerine gelindiğinde belli olan link görünümü(renk olarak tabii)Link seçeneği derken o kısmı anlamadım
Tabi vakit buldukça gelişmeye devam edecek bu çalışma
Aşkın,sensin herhalde yanılmıyorsam adını yanlış hatırlıyorda olabilirim,merhaba hoşgeldin,evet orada çoktannn yokumÇok anlayamadım özür dilerim de bu smart portalı Vestel TV de nasıl kullanacağız ayrıca teraspy hocam mrb uzun zamandır yoktunuz diğer form da
MB100 de tak kullan çalışıyormuydu sevgili baysui ?Mb100 de denedim güzel olmuş. Yalnız uygulamalar açıldıktan sonra sekmeler atlama yoluyla değil imleci çeker gibi iniyor .. o da biraz kullanımı zorlaştırıyor .. emeğinize sağlık hepinizin...
Teşekkür ederim,iyiyim,bir gün telefonla uğraşıyordum,tel çökerse yazılımı nerden bulurum diye araştırdığımda burayı buldum,aaa bir baktım bizimkiler hep buradalar,gerçi yazılımı isteyip çıkacaktım sözde ? kaldım burada:Aşkın,sensin herhalde yanılmıyorsam adını yanlış hatırlıyorda olabilirim,merhaba hoşgeldin,evet orada çoktannn yokum
Evet abi benim nasılsın iyisin inşallah