Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bazi mb130 larda browser sorunu var yoksa eger browser e adresi yazdiginda acilmasi lazim.
Bu adresi de ekleyelim bari sevgili hosbulduk :sirit
trt.jpg

Şimdi ekledim bile ...:ok

B Çevrimdışı

bilal3068

Yeni Üye
11 Haz 2018
9
34
Sanırım hosbulduğun verdiği 2.ci link senin aradığın link,gitti çünkü trt ana sayfasına,şimdi orada belgesel açtım izliyorum ,ayrıca güzel dileğin için teşekkür ederim.:ok
Sen nasıl izliyeceksin peki mb130 kart ile bu linki,hadi ben yaptığım usbye attım izliyorum,merak ettim :)
bende yarın sabah deniyeceğim hosbulduk hosbulduk attığın linki arıyodum zaten teşekkürler :) bakalım tahminim kendi browser üzerinden açar ama yarın deneyip görücem ben müsadenizi istiyim hayırlı geceler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu adresi de ekleyelim bari sevgili hosbulduk :sirit
trt.jpg

Şimdi ekledim bile ...:ok
valla ekip şaheneymiş çalışmanın severek yapıldığı bu saatten belli :):clap2

A Çevrimdışı

askn99 

Yeni Üye
19 Şub 2019
19
46
Çok anlayamadım özür dilerim de bu smart portalı Vestel TV de nasıl kullanacağız ayrıca teraspy hocam mrb uzun zamandır yoktunuz diğer form da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy teraspy, mrb

baysui Çevrimdışı

baysui 

Aktif Üye
19 Şub 2019
293
37
Mb100 de denedim güzel olmuş. Yalnız uygulamalar açıldıktan sonra sekmeler atlama yoluyla değil imleci çeker gibi iniyor .. o da biraz kullanımı zorlaştırıyor .. emeğinize sağlık hepinizin...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Link seçeneği derken o kısmı anlamadım
Tabi vakit buldukça gelişmeye devam edecek bu çalışma
Yani ikonların üzerine gelindiğinde belli olan link görünümü(renk olarak tabii)
Çok anlayamadım özür dilerim de bu smart portalı Vestel TV de nasıl kullanacağız ayrıca teraspy hocam mrb uzun zamandır yoktunuz diğer form da
Aşkın,sensin herhalde yanılmıyorsam adını yanlış hatırlıyorda olabilirim,merhaba hoşgeldin,evet orada çoktannn yokum :)
Mb100 de denedim güzel olmuş. Yalnız uygulamalar açıldıktan sonra sekmeler atlama yoluyla değil imleci çeker gibi iniyor .. o da biraz kullanımı zorlaştırıyor .. emeğinize sağlık hepinizin...
MB100 de tak kullan çalışıyormuydu sevgili baysui ?

A Çevrimdışı

askn99 

Yeni Üye
19 Şub 2019
19
46
Aşkın,sensin herhalde yanılmıyorsam adını yanlış hatırlıyorda olabilirim,merhaba hoşgeldin,evet orada çoktannn yokum :)

Evet abi benim nasılsın iyisin inşallah

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet abi benim nasılsın iyisin inşallah
Teşekkür ederim,iyiyim,bir gün telefonla uğraşıyordum,tel çökerse yazılımı nerden bulurum diye araştırdığımda burayı buldum,aaa bir baktım bizimkiler hep buradalar,gerçi yazılımı isteyip çıkacaktım sözde ? kaldım burada:

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
teraspy teraspy Üstadın emeğine sağlık.
Mouse Hover olayını ayarlamış, tek sütün haline getirmiş.
Henüz TV de test etmedim ama benim yapmak istediğim şekilde. 1-2 uygulama daha ekledim alta test için.

Tak kullan için tek adım kumanda kodlarını ayarlamak kaldı ??

Aşağıdaki linkten test edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt