C
Crysis
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Mobilden Opera
tarayıcı ayarı
Varsayılan üzerine agent =masaüstü
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mobilden Opera
tarayıcı ayarı
Varsayılan üzerine agent =masaüstü
Büyük ihtimal daha süperi yoldadırBu şekilde gayet güzel ve başarılı
ne yazık ki bu değil bunun haricinde sadece trt yazan bir uygulamaydı eski yazılımların içinde portal linkine ulaşabilen varsa paylaşabilirse sevinirimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu trt haberin adresi ,bu uygulamadan bahsediyorsan eger.
Tam olarak neydi acaba,veya trtnin hangi kanalıydı?ne yazık ki bu değil bunun haricinde sadece trt yazan bir uygulamaydı eski yazılımların içinde portal linkine ulaşabilen varsa paylaşabilirse sevinirim
ne yazık ki bu değil bunun haricinde sadece trt
trt1 programları bölümler vs olan bi uygulamaydı logosunda sadece "trt" yazıyordu sizin portalda güncel eskiden bein connect vs yoktı bunlar gelmiş trt gitmiş galibaTam olarak neydi acaba,veya trtnin hangi kanalıydı?
teşekkür ederim ilginiz için araştırıyorum konuyuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bunu deneyin hangi uygulamayi aciyor bilgim yok yalniz, portal sitesine yönlendiriyor link
Bizim portalı biz yapıyoruz,kendimize ait olacak biterse ,tabii birde MB9x kartlara ,vestelle alakalı değil ama ben baktım elimdeki dump dosyalarına,trt göremedim,bence trt kendisi değiştirmiş olabilir formatını ,yani ama yinede araştırayım,bir ara bende trtnin HBB TV linki vardı,sanırım sildim,veya bulamadım şimdi,ona da bakayım bulursam veririm linki,Senin kart neydi ki acaba?trt1 programları bölümler vs olan bi uygulamaydı logosunda sadece "trt" yazıyordu sizin portalda güncel eskiden bein connect vs yoktı bunlar gelmiş trt gitmiş galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim ilginiz için araştırıyorum konuyu
mb130 anakart jvc 49vu73t model çalışmalarınızda başarılar dilerim güzel bir girişim tebrik ederimBizim portalı biz yapıyoruz,kendimize ait olacak biterse ,tabii birde MB9x kartlara ,vestelle alakalı değil ama ben baktım elimdeki dump dosyalarına,trt göremedim,bence trt kendisi değiştirmiş olabilir formatını ,yani ama yinede araştırayım,bir ara bende trtnin HBB TV linki vardı,sanırım sildim,veya bulamadım şimdi,ona da bakayım bulursam veririm linki,Senin kart neydi ki acaba?