Free miydi yoksa bir ücret ödemişmiydin sevgili rfvehosting firması kapattı kaçtı maalesef
Siteyi de sıfırdan kurdum portalları eklememiştim
yarın bi ilgileneyim inşallah
Free miydi yoksa bir ücret ödemişmiydin sevgili rfve
Elinize sağlık hocam lakin mb 100 lerde randuman vermiyor netflix tıkladığımızda google ana ekranına yönlendirme yapıyorücretliydi malesef
oluyor böyle yerli firmalarda daha öncede başıma gelmişti .
Yeni Host attım dosyaları . yeniden erişebilirsiniz. ?
Hemen yolla bakalım html5 dosyalarınıSayın rfve ve Sayın teraspy portal çalışması devam ediyor mu ben şöle bişey yaptım bizim tvnin Web portal linkini pingleyip ip adresini aldımkendi modemimden kendi serverıma yönlendirdim html5 ile yaptığım bir portal vardı biraz azı yüzük kayık oldu yazılar falan ama çalıştı düzgün bir portal ve düzgün bir serverla alternatif portal yapa biliriz
Cam serveri değilde ,ayarladığın html5 dosyayı istemiştim ,ama bizim gibi "puplic" etmeyi düşünmüyorsun yaniCcam Server ?html5 ile Share de geldi aklıma ?
Birisi cccam server mi dedi?????Sahi demişken ,bizim 4K ud 8200 lerde ccam server çalıştırma ihtimalimiz var mı ufukta? Yoksa ,çalıştırabilme ihtimalini mi sevmeye devam edelim?Cam serveri değilde ,ayarladığın html5 dosyayı istemiştim ,ama bizim gibi "puplic" etmeyi düşünmüyorsun yani
oscam konusundaki tüm çalışmalarımı sonlandırdım,bir ara portalla ilgileniyordum ona da ara verdik(ben ve rfve)Birisi cccam server mi dedi?????Sahi demişken ,bizim 4K ud 8200 lerde ccam server çalıştırma ihtimalimiz var mı ufukta? Yoksa ,çalıştırabilme ihtimalini mi sevmeye devam edelim?
oscam konusundaki tüm çalışmalarımı sonlandırdım,bir ara portalla ilgileniyordum ona da ara verdik(ben ve rfve)
Tembel tenekeler siziiiiiii. :(wala o kadar çok ilgilenecek şey birikti ki
Yumak oldu dolandı heryere
Hiç birine başlayamıyorum
Bu arada, portal dediğiniz nedir?Tam anlayamadım.Tembel tenekeler siziiiiiii. :(
Neyse şaka bir yana, önem sırasına koyarsanız sanırım bir kaç parçaya bölünmek zorunda kalmazsınız.
En azından böyle bir şey olabilir mi?Yani oscam yüklenip onu da cccam olarak kullanmak gibi yani.