Cemocancem
Yeni Üye
- 10 Haz 2020
- 34
- 45
Merhabalar. Bende de geçen ay aynı televizyondan almıştım. Kullandığım tv de hareketli sahnelerde bir problem hissetmedim. Maçları dinamik modda izlememe rağmen hareketlerde dediğiniz takılmaları yaşamadım. Aynı şekilde netflix youtube videoları da akıcı şekilde izlenmekte. Bir önceki televizyonum 100hz lg panelli bir vesteldi. Renk canlılığı ve yan açılarda bozulma dışında eski televizyonu aratmadı. Sizdeki televizyon ile ilgili bir problem olması muhtemel. Servis çağırıp yardım almanız en sağlıklısı olacaktır.

100 hz lg panelli vestel önceki televizyonum diyor,yani SMR 100 sanırım,SMR 100 den SMR kaç bilmiyorum bu model buna geçince iyi bile gelmiştir belki,seni anladım dostum ben, öle ip gibi bulanmadan takılmadan göstermez bu tv ler ,bir an önce kurtul,benim şuan ki LG de bulanıklık giderme yeteneği yok sadece judder ( titreme ) giderme var,altyazılar titremiyor ama hafif bulanık geçiyor,100 hz bir tv de bir nebze daha net oluyor bulanıklık ve titreme giderme köküne kadar açık olduğunda ,senin algında bir sorun yok yani.