teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Siliniyor,uninstall bunun için var ,mesela benim M22 de sildiğim hiç bir uygulama yok,tekrar samsung marketten yüklemek gerekiyor(telefon sıfırlanmadan baktığımda) Örnek verirdim ama şimdi hangisiydi diye uğraşmayayımAynen öyle. APK sistemden tamamen silinmiyor.
Root yetkisi elde etmeye üşenenler & güvenmeyenler için.
Hanımın telefondan da sildim bir çok saçma sapan uygulamaları,ama dediğim gibi içerde yedekli zaten uygulamalar,silme yapsak da listede(kolay anlaşılsın diye öyle yazdım)olan ugulamaları alıp yüklüyor sıfırlayınca ,ama vestel telefonda yüklemedi mesela
Vestelden de deneme amaçlı sildim,zaten onda denedim sonra M22de yaptım,fakat vestelde tamamen sildiğim uygulamayı getirmedi geri ,sadece durdurduklarım geldi.Bak adb help yazınca gelen komutlar bunlar,üstte verdim.bu komutlarla herşeyi yaparsın,hatta android tvde bile,sanırım blaki de anlatmıştı bir ara
Bu arada her telefonda yedekli değil,uninstall yaptın mı,geri gelmiyor maalesef,mesela samsung 4.4.2 de gelmedi hep hata verdi,ibonun dediği gibi de yüklenmedi,şimdi onu navigasyon olarak kullanıyorum arabada.
İşin aslı en iyisi apk'yı silmek değil de durdurmak umut