- 23 Kas 2017
- 20,945
Deneyim öyleyse yalnız garantisi devam ediyor sıkıntı olmaz dimi.
Olmaz. Verdiğiniz komutlar sadece uygulama siliyor.
Deneyim öyleyse yalnız garantisi devam ediyor sıkıntı olmaz dimi.
Öncelikle bunu yapabilmek için sağlam bir USB kablosuna, Android Debug Bridge'e ve telefonumuza ihtiyacımız var.
1.usb kablosu
2.windowsa debüg bridge
3.uygulama kaldıracağımız telefon
Doğrumu Umut Barış ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dikkatimden kaçmış
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.birlikte 2 program kurulacak öylemi?
1.windows debüg bridge
2.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Birinci uygulama kaldırmak için
İkincisi ne için
Tamam sadeceDriver sayesinde telefonunuzu hata ayıklama modunda görüyor.
Şimdiye yapmıştınız.Tamam sadece
Debug Bridge mi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.? ile ikisimi kurulmalı.
Gereksiz bilgisayara program dolmasın.
Anlamda sordum
Bilmeyen çokŞimdiye yapmıştınız.
Bilmeyen çok
Daha önceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.vardı kaldırdım.
degüg bridge yetermi adb drivers gereklimi
????
Nasıl kaydediliyorbende kaydettim bu sayfayı
Malesef whasapp kullanıyorsan bazı sürümlerden desteği kesiyormuşgerçi benim telefonlar ikiside eski sürüm ,android 4.2.2
Niye çabalıyorsun ki?Verdiğim linkler güvenilir, 15 GB yazılım yüklemiyorsunuz sonuçta.
Evet ,yer imi ,wp kullanıyor sayılmam pek ,şimdilik telde var ,ama çok da ihtiyacım yok benim içinNasıl kaydediliyor
Yerimi mi?
Malesef whasapp kullanıyorsan bazı sürümlerden desteği kesiyormuş
Bahsettiğin sürüme destek giderse kullanamazsın wasabı
Evet ,yer imi ,wp kullanıyor sayılmam pek ,şimdilik telde var ,ama çok da ihtiyacım yok benim için
Alışamadım ona bir türlü ,evveli gün de birader attı fırçayı,yazamıyorum daha doğrusu ,sesli yolluyorum o da sesim kalın,birde duyamadığım için de bağırıyorum ,,neyse sevgili umutWP'den ulaşamama nedenim belli oldu.
Alışamadım ona bir türlü ,evveli gün de birader attı fırçayı,yazamıyorum daha doğrusu ,sesli yolluyorum o da sesim kalın,birde duyamadığım için de bağırıyorum ,,neyse sevgili umut