Hayır yok... ?Aynı mesele bence Redmi ile Xiaomi arasında da mevcuttur diye düşünüyorum.
İşin özü, para yoksa alınacak kalite hep aynı.![]()
Çok eski kaldı bu model... Oraya ineceksek one plus 5 veya 6 da fazlasıyla iş görür 2-3 bin bandında.Bulabilirseniz pocophone f1 ezer geçer![]()
Eski diye dusunuyorsaniz F2 pro ve F3 de var baya üst seviye donanım var.Çok eski kaldı bu model... Oraya ineceksek one plus 5 veya 6 da fazlasıyla iş görür 2-3 bin bandında.
Bence çok bariz fark var redmi ve xiaomi arasında elime aldığımda bunu görebiliyorum.Hayır yok... ?
Farklı marka olarak lanse ediliyor olsa da, böyle bir fark yok şimdilik.
Benim fark yok dediğim noktalar işletim sistemi, arayüz ve yazılım... Diğer türlü tabiki görsel olarak fark olacak. Redmi alt, Mi (Xiaomi) üst segment telefonlar ama ben kesinlikle Xiaomi'de üst segmente para vermem...Bence çok bariz fark var redmi ve xiaomi arasında elime aldığımda bunu görebiliyorum.
Malzeme ve işçilik olarak fark var her markada o kesin, yazılımsal farktan bahsettik biz.Bence çok bariz fark var redmi ve xiaomi arasında elime aldığımda bunu görebiliyorum.
Ah bir de Android tarafında yazılımlar kaliteli olsa.Benim fark yok dediğim noktalar işletim sistemi, arayüz ve yazılım... Diğer türlü tabiki görsel olarak fark olacak. Redmi alt, Mi (Xiaomi) üst segment telefonlar ama ben kesinlikle Xiaomi'de üst segmente para vermem...
Xiaomi, ucuz etin yahnisidir...
Çünkü, öyle bir dertleri yok.Ah bir de Android tarafında yazılımlar kaliteli olsa.
Apple'daki kadar sıkı bir performans denetimi yok sanki.![]()
Poco X3'e karşılık bunu önermek biraz mantıksız geldi.hocam samsung m31s i bi inceleyin derim fiyatina gore cok iyi bi telefon
bu xiaomi telefonlarin ekranlari cok soluk gibi samsung un ekran kalitesi cok daha iyi epey.com daki karsilastirmada aralarinda cokda bi fark yok gibiPoco X3'e karşılık bunu önermek biraz mantıksız geldi.
Biri AMOLED diğeri IPS LCD. Arada bariz biçimde bir kontrast farkının olması normal.bu xiaomi telefonlarin ekranlari cok soluk gibi samsung un ekran kalitesi cok daha iyi epey.com daki karsilastirmada aralarinda cokda bi fark yok gibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.