üstad şu an yoldayım uygun vakitte görsel paylaşım yapacağım...hocam yeni bir başlık açıp görsellerle beraber orda paylaşım yaparsanız bence faydalı bir konu olur.
üstad şu an yoldayım uygun vakitte görsel paylaşım yapacağım...hocam yeni bir başlık açıp görsellerle beraber orda paylaşım yaparsanız bence faydalı bir konu olur.
Vallahi bu kur ile pek yolculuk bedavaya gelemiyebilir benden demesi .Su an ki fiyatlar cok fazla.
Nexus6p ile bozulana kadar yola devam diyorum.
Yurtdisina gidersem yenisini alirim, yolculuk bedavaya gelir.
Yaklaşık olarak 3 yıl önce tanıştım bu markayla, dört tane telefon aldım aile üyelerine ve hiç sorun sıkıntı yaşamadım. Fiyatının uygunluğu ve fayda fiyat eğrisinin tüketici lehine olması güzeldi... Fakat, yükselen kur ve ülkemize resmi olarak gelecek olması maalesef fiyatları yukarı doğru tırmandıracaktır...Bu telefonu bende duyurulduğundan beri takip ediyorum. Bugünkü kur ile 2400 e mal olan telefon Migros'ta bile 3400 TL ye satılıyorsa yazık gerçekten.
Adamlar teknolojisini geliştiriyor, kâr koyuyor, üstüne kendi vergisini ekliyor 2400 TL. Bizimkiler sadece ürünü getirip 1000 TL kazanacak bunun 400-500 TL'si vergi olsa telefon başına 500-600 TL. Xiaomi boşuna telefon üretiyor telefon alıp satsın daha iyi. Ülkemize de resmi olarak gelecekmiş gelse de kendi fiyatlarını bir görsek.
Bu telefonu bende duyurulduğundan beri takip ediyorum. Bugünkü kur ile 2400 e mal olan telefon Migros'ta bile 3400 TL ye satılıyorsa yazık gerçekten.
Adamlar teknolojisini geliştiriyor, kâr koyuyor, üstüne kendi vergisini ekliyor 2400 TL. Bizimkiler sadece ürünü getirip 1000 TL kazanacak bunun 400-500 TL'si vergi olsa telefon başına 500-600 TL. Xiaomi boşuna telefon üretiyor telefon alıp satsın daha iyi. Ülkemize de resmi olarak gelecekmiş gelse de kendi fiyatlarını bir görsek.